CHP’de Delege Seçimleri: Beyaz Liste “Atak”ta…

CHP Bandırma İlçe Örgütünde kongre sürecinin başlamasının ardından üyelerin cumartesi günü sandık başına gitmesiyle  delege seçimlerine 6 mahallede devam edildi. Hacıyusu, Paşakent, Günaydın, Yüzüncü Yıl, Kayacık ve Yenimahalle’de delegeler belirlendi. Delege seçimlerinde Beyaz ve Mavi olmak üzere iki liste yarıştı. Beyaz Liste / Mehmet Atak bugüne kadar yapılan seçimlerde, yarışı önde bitirdi.

 

CHP Bandırma İlçe Örgütünde kongre sürecinin başlamasının ardından üyelerin cumartesi günü sandık başına gitmesiyle delege seçimlerine 4 mahallede devam edildi. Günaydın, Yüzüncü Yıl, Kayacık ve Yenimahalle’de delegeler belirlendi.Delege Seçimlerinde Beyaz ve Mavi olmak üzere iki liste yarıştı. Mevcut Başkan Mehmet Atak Beyaz Liste, Cemal Adıgüzel ise Mavi Liste ile Başkanlık yarışına girdi.

Günaydın Mahallesinde Cemal Adıgüzel seçime katılan 56 üyeden 30’unun , Mehmet Atak ise 25’inin oyunu aldı.1 oy geçersiz sayıldı. Yüzüncü Yıl mahallesinde Mehmet Atak seçime katılan 100 üyeden 60’ının, Cemal Adıgüzel ise 35’inin oyunu aldı. Kayacık mahallesinde Mehmet Atakseçime katılan üyelerden 21’inin, Cemal Adıgüzel ise 15’inin oyunu aldı. 1 oy geçersiz sayıldı. Yeni Mahallede Mehmet Atak seçime katılan 24 üyeden 12’sinin oyunu alırken, Cemal Adıgüzel ise 11’inin oyunu aldı. 1 oy geçersiz sayıldı. 100.Yıl, Kayacık ve Yeni Mahalleyi Beyaz Liste, Günaydın Mahallesi ise Mavi Liste kazandı. Beyaz Listeyle seçimlere giren mevcut Başkan Mehmet Atak Yüzüncü Yıl Mahallesinde 60’a 35 gibi ciddi bir oy farkı attı. Bugüne kadar yapılan delege seçimlerine göre Mehmet Atak Paşakent, Yüzüncü Yıl, Kayacık ve Yenimahallede, Cemal Adıgüzel ise Günaydın ve Hacıyusuf mahallelerinde seçimleri önde bitirdi. Buna göre Beyaz Liste / Mehmet Atak’ın delege sayısı 63 olurken, Mavi Liste / Cemal Adıgüzel’in delege sayısı 36’da kaldı. Mahallelerdeki delege seçimleri belirlenen tarihe göre 30 Temmuz’a kadar devam edecek.