HARUN ALGÜL’E BÖLGEDEN TAM DESTEK

MHP 28.Dönem Balıkesir Milletvekili Adayı Harun Algül seçim çalışmaları kapsamında adeta Güney Marmara’yı yeniden fethetti. Kırsal mahallelerde  vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılandı. MHP’nin tam bir gövde gösterisine dönen ve büyük bir coşku ile gerçekleşen Bandırma ve Manyas kırsal mahalleleri gezilerinde büyük ilgi gören MHP Milletvekili Adayı Harun Algül’e vatandaş destek sözü verdi.

 

MHP 28.Dönem Balıkesir Milletvekili Adayı Harun Algül seçim çalışmaları kapsamında adeta Güney Marmara’yı yeniden fethetti. Kırsal mahallelerde  vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Algül, Aksakal, Doğa ve Ergili Mahallelerinde faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarla buluşarak Bayramlarını tebrik etti. Milletvekili seçimlerinde destek sözü aldı. Aksakal Muhtarı Metin Atıcı, Doğa Mahallesi Muhtarı Mustafa Pınar, Ergili Mahallesi Muhtarı Ercan Çağlar ve vatandaşlar Harun Algül’ün Ankara’da bölgenin sesi soluğu olacağına inandıklarını söyleyerek, sorunlarını dile getirdiler, istişarelerde bulundular.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Harun Algül ve MHP heyeti Manyas ve kırsal Mahallelerini de ziyaret ederek, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. Algül, “Seçimlerde bize destek verin, Güney Marmara’yı Mecliste vekilsiz bırakmayın” dedi. Manyas'a bağlı Kızıksa, Bölceağaç, Salur, Hamamlı, Şevketiye, Akçaova ve Kocagöl mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Harun Algül’e Erdek’ten de destek geldi. ve MHP Balıkesir 4. cü sıra Milletvekili adayı Abdullah Sarbay, Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran, Manyas İlçe Başkanı Nazmi Taşkın ve  beraberindeki parti yöneticileri, Muhtarlar ve genç ülkücüler, Manyas’a bağlı Kızıksa, Bölceağaç, Salur, Hamamlı, Şevketiye, Akçaova ve Kocagöl mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Adayı Harun Algül ve MHP ekibi, çiftçilerin ve vatandaşların problemlerini dinledi, fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerde vatandaşlara seslenen MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Harun Algül, ” Artık seçim sathına yaklaştık. Erdek adayımız Abdullah Sarbay kardeşimle kendimizi tanıtmak için yollara düştük. İnşallah bu görev bize nasip olursa Bandırma, Manyas, Erdek, Gönen ve tüm Güney Marmara’ya hizmet etmek istiyoruz. Bizim Genel seçimde adayımız belli. Bir oy MHP ‘ye bir oy Reise diyoruz. Bölgemizde çıkan adaylara bir bakın. İyi Parti adayı genel siyaset yapıyor, yerelle ilgisi yok. CHP’ nin adaylarına bakın 5 ve 6.  cı sıradan adaylar. İşleri zor. Biz anamızdan aldığımız helal süt ile bölgemize hizmet etmek istiyoruz. Bölgemizi Ankara’da en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Sizlerden tek isteğimiz Güney Marmara’ yı Ankara Mecliste vekilsiz bırakmayın bize destek verin”diye konuştu.

MHP’nin tam bir gövde gösterisine dönen ve büyük bir coşku ile gerçekleşen Manyas kırsal mahalleleri gezilerinde büyük ilgi gören MHP Milletvekili Adayı Harun Algül’e vatandaş destek sözü verdi.

ÇİFTÇİNİN SORUNLARINI ELE ALDILAR

MHP Balıkesir 2.Sıra Milletvekili adayı Harun Algül seçim çalışmaları kapsamında Bandırma Ziraat Odasını da ziyaret ederek Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez ile çiftçilerin sorunları hakkında istişarelerde bulundu. Çiftçilerin sorunlarının konuşulduğu ziyarette yurtdışından ithal edilen ürünler konusu, taban ve kota uygulamaları, çiftçiye verilen desteklemelerin arttırılması yönünde fikir alışverişinde bulunuldu. Milletvekili Adayı Harun Algül’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, “Ankara’da Bandırma’yı temsil edecek kişileri görmek bizleri mutlu eder. Harun Algül’ün bir Bandırma sevdalısı olarak Ankara’ya gitmesini isteriz” dedi. Ziyaret de MHP İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, MHP Meclis üyesi Erol Çakır ve MHP Yönetim Kurulu üyesi Yavuz Boyraz, Algül’ü yalnız bırakmadı.

 

 

 



Diğer Fotoğraflar