BANÜ, KAPILARINI "KAMPÜS TURU"YLA HALKA AÇIYOR

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, kampüslerini ve üniversiteyi tanıtmak amacıyla “Kampüs Turu” etkinliği başlattı.kampüs Turuna Her yaştan vatandaşlar katılabilecek. Kampüs turunda Spor Vadisi, Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkezi Derslikler ve Edincik Yerleşkesi tanıtılacak.

 

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, kampüslerini ve üniversiteyi tanıtmak amacıyla “Kampüs Turu” etkinliği başlattı. Bandırma ve bölge halkının, kamu-sivil-özel sektör kurum yönetici ve üyelerinin üniversiteyi yerinde ve yakından görmesi tanıması, gezmesi ve bilgi alması için düzenlenen etkinlik her hafta Perşembe günleri saat 14.00 ila 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. kampüs Turuna Her yaştan vatandaşlar katılabilecek. Kampüs turunda Spor Vadisi, Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkezi Derslikler ve Edincik Yerleşkesi tanıtılacak.

Kampüs Turu’na katılmak isteyenlerin kurumsaliletisim@bandirma.edu.tr adresine e-posta göndererek randevu almaları gerekiyor. Kamu, özel ya da sivil toplum kuruluşlarının heyet olarak Onyedi Eylül Üniversitesi’ni ziyaret edecekleri zaman istedikleri saat ve tarihle ilgili önceden iletişime geçerek üniversite yönetiminin eşliğinde ziyaret edebilecekler.