MHP, BEKİR BOZKURT BAŞKANLIĞINDA GÖREV DAĞILIMI YAPTI

 

MHP Bandırma İlçe Teşkilatı 14.Olağan Genel Kurulunun ardından Bekir Bozkurt başkanlığında toplanan yeni Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı.

MHP Bandırma İlçe Teşkilatı 20 Ağustos’ta gerçekleştirdikleri 14.Olağan Genel Kurulda güven tazeleyerek yeniden seçilen Bekir Bozkurt başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. Tanışma ve yeni dönemdeki iş takviminin değerlendirildiği toplantıda  görev dağılımını gerçekleştirdi. 

 Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatında görev dağılımı şu şekilde gerçekleştirildi; Başkan Bekir Bozkurt, Başkan Yardımcısı Orhan Aydın, Başkan Yardımcısı Özhan Batur, Başkan Yardımcısı Kamil Çağlar, İlçe Sekreteri Ertuğrul Türkmen, Muhasip Yavuz Selim Boyraz, Sağlık İşleri Komisyonu Erhan Yılmaz Dizman ile Şükrü Sarıbaş, Medya-Arge Komisyonu Şevval Uysal, Esnaf Ve İş Dünyası Komisyonu Ergün Yıldırım, Sanayi İşletmeleri Komisyonu Ayhan Kukudaş ve Şenol Can, Hukuk İşleri Komisyonu Av. Y. Şenol Karasu ve Av. Gürkan Apaydın, Kadın Ve Aile Komisyonu Özlem Adviye Yumuş ve Şevval Uysal, Halkla İlişkiler Ve Kültür Komisyonu Ali Karaaslan, Sendika Birlikleri Komisyonu İsmail Hakkı Bildik ve Tuncay Ünlüer, Sosyal Faaliyetler Komisyonu Muharrem Mangır ve Şemsettin Menkiş.