Babacan'ın utanacak bir şeyi yokmuş,!
Haber
02 Şubat 2023 - Perşembe 16:31 Bu haber 2087 kez okundu
 
Babacan'ın utanacak bir şeyi yokmuş,!
DEVA Partisi lideri Babacan, Halk TV'de sarf ettiği "Avrupa bize aferin diyecek" sözlerine yönelik, "Ben orada, 'Avrupa bile Türkiye'ye gıptayla bakacak' diyorum. Benim utanacak bir şeyim yok." ifadelerini kulandı.
Siyaset Haberi
Babacan'ın utanacak bir şeyi yokmuş,!

Millet İttifakı'nın adayını açıklayacağı tarih yaklaşırken, altılı masadan yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'nun aday gösterilmesi halinde seçimleri yüzde 99 kazanacağını söylemişti. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise, CHP lideri hakkındaki soruya kaçamak cevap verdi. Babacan, Kılıçdaroğlu'nun "Adayımızı 13 Şubat'ta açıklayacağız" sözü hakkında da konuştu. "Olmazsa dünyanın sonu değil" diyen Babacan; "Teorik olarak 30 Mart'a kadar süremiz var" ifadelerini kullandı. 

 

 

Karamollaoğlu'nun adaylık görüşmelerinin önemine de vurgu yapan Babacan, ikinci tur görüşmelerin gerekebileceğini de sözlerine ekledi.

"BENİM UTANACAK BİR ŞEYİM YOK"

FOX TV'de soruları yanıtlayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Halk TV'de sarf ettiği sözlere yönelik olarak, "Ben orada, 'Avrupa bile Türkiye'ye gıptayla bakacak' diyorum. Demokrasiyi savunan herkes için Türkiye umut olacak diyorum. Biz yoksa kimsenin aferinine muhtaç değiliz." ifadelerini kullandı.

Babacan, konuşmasının devamında, "Benim utanacak bir şeyim yok. Utanacak birileri varsa kendileri. Kişi başına milli geliri yıllarca düşürenler utansın. Aynı konuşmada kendi milletvekillerine demedi mi 'Niye gelmiyorsunuz' diye." dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Babacan'ın, utanacak, bir, şeyi, yokmuş,!,
Yorumlar
Haber Yazılımı