BAHÇELİ'DEN MUHALEFETE SERT TEPKİ
Haber
29 Ocak 2023 - Pazar 18:59 Bu haber 1823 kez okundu
 
BAHÇELİ'DEN MUHALEFETE SERT TEPKİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın adaylığına karşı çıkanlara tepki gösterdi. Bahçeli "Tartışmaya açan cumhura, cumhuriyete savaş açan demokrasi kaçkınları, adalet inkarcıları, milli irade dolandırıcılarıdır." dedi.
Siyaset Haberi
BAHÇELİ'DEN MUHALEFETE SERT TEPKİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Amasya Yavuz Selim Meydanı’nda “Aziz Milletim Sıra Sende” temalı açık hava toplantısına katıldı.

Bahçeli’nin buradaki konuşmasından öne çıkanlar:

 

Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara farkla tekrar cumhurbaşkanı seçilmesidir.

Zillette hayır yoktur. Zillette umut yoktur. Zillet partileriyle ulaşılacak hiçbir gelecek yoktur. İstiklal iradesi aynısıyla MHP ve Cumhur İttifakı’nın mert ve soylu siyasetine emanettir. Bu emanet çiğnenmeyecektir.

İSVEÇ’TEKİ PROVOKATİF EYLEM

Ne dinimize ne de başka dinlere saygısızlığı hoşgörmeyiz.

 

İsveç yönetimi Türkiye büyükelçiliği önünde Kur’an-ı kerim yakılmasına izin verecek vahim bir karara imza atılmıştır. Ne var ki sıra dinimimize kitabımıza gelince İsveç ve diğer muassır medeniyetli ülkeler insan hürriyetini yok saymaktadır. Biz ne dinimize ne de başka dinlere saygısızlığı hoşgörmeyiz. Kur’an’ı yaktıklarını zannedenler aslında kendilerini yakan cehennem ehlileridir. Zalimlerin zulmü Cumhur’un zaferine gölge edemeyecektir.

ERDOĞAN’IN ADAYLIĞI

Kim ne söylerse söylesin, bizim cumhurbaşkanı adayımız belli, kararımız nettir. Kriz severler boşuna uğraşmasın, sözümüz sözdür. Değerli adayımızın da şaşmaz kararımızın da sonuna kadar arkasındayız. Bulanık sularda balık avlama merakında değiliz. Uçurum kenarlarında oyalanma arayışında değiliz. Meçhul bir istikametin kulvarına sürüklenme niyetinde değiliz. Hele hele Türkiye’nin zillete düşmesine katiyen tahammül edecek değiliz. Diyorum ki aziz milletim sıra sende. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün amacındayız. Zalimlere karşı aynı siperdeyiz. Zillete karşı aynı mevzideyiz. Hainlere karşı aynı hizadayız. Türkiye düşmanlarına karşı aynı çizgideyiz…

 
 

Buna rağmen 6’lı masanın 26 Ocak açıklamasında Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığına karşı çıkılmıştır. Bu aklı 6’lı masaya kim vermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın adaylığına karşı çıkılmasına alınan metin hangi büyükelçinin odasında hazırlanmıştır. Sayın Erdoğan’ın adaylığından bu kadar mı korkuyorsunuz.

Sayın Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı meşrudur, hukukidir, ahlakidir. Tespitimiz zillet ittifakının kaosa oynadığı yönündedir. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAHÇELİ'DEN, MUHALEFETE, SERT, TEPKİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı