BANDIRMA BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ
Haber
04 Nisan 2024 - Perşembe 00:46 Bu haber 820 kez okundu
 
BANDIRMA BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ
Mazabatasını alan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza , 5 yıllık görev süresini tamamlayan Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun’dan görevi devraldı. Başkan Mirza, “Üç dönemdir Bandırma'yı sosyaldemokratlar yönetiyor, dördüncü döneme damgamızı vuracağız.” dedi.
Siyaset Haberi
BANDIRMA BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Mazabatasını alan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza , 5 yıllık görev süresini tamamlayan  Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun’dan görevi devraldı. Başkan Mirza, “Üç dönemdir Bandırma'yı sosyaldemokratlar yönetiyor, dördüncü döneme damgamızı vuracağız.” dedi.

Bandırma Belediyesi’nde “Devir Teslim Töreni” gerçekleştirildi. 5 yıllık görev süresini tamamlayan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde yeniden belediye başkanı olarak seçilen Dursun Mirza’ya görevini teslim etti. Teslim töreninde konuşma yapan Tolga Tosun, Mirza’ya görevinde başarılar diledi. Kendi döneminde yaptığı ve yarım kalan projelerin Dursun Mirza döneminde tamamlanarak Bandırmalıların hizmetine sunulacağını söyleyen Tolga Tosun, “5 sene süren görev süremizde birçok olumsuzluk yaşamamıza rağmen söz verdiğimiz projelerin bir çocuğunu da gerçekleştirdik. Bandırma Belediyesi olarak kurumsallık açısından ödüller alan bir belediye konumuna geldik. Biz her zaman partimizin ve belediye başkanımızın yanındayız. Dursun Mirza Başkanımız tecrübeli bir başkan. Ben kendisinden kurumsallaşma sürecinde ve diğer konularda beni arayıp; ‘Tolga bu olmuş, bu olmamış, buna başka bir formül bulmak lazım.’ diyip fikirlerini paylaşmasını istiyorum. Bu benim için çok önemli. Kalıcı eserler yapılıyor ancak ben burada başkana dayalı değil, planlamaya dayalı bir belediye sistemi bırakmak için uğraştım. Dursun Başkanımıza geçmiş hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine görev süresinde başarılar diliyorum.” dedi.

 

Sözlerine Tolga Tosun’a ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek başlayan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, “Yapılan, yapılmakta olan ve yarım kalan işler var. Tolga Başkan’ın projeleri artık bizim projelerimiz. Yeniden gözden geçirerek kaldığı yerden devam ettireceğiz. Belediye tek iş yapmıyor ve bir ekip çalışması gerekiyor. Ekibin tecrübeli bir başkanı olursa daha iyi olacaktır. Tolga Tosun’u aldıkları ödüller konusunda tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Önemli olan halktan ödül almaktır. Kurumsallık çok önemli ama her her yiğidin de bir yoğurt yemesi var. Neyi nasıl yapacağını karakterize eder ve öyle hizmet eder. Bizim kapılarımız sonuna kadar halkımıza açık olacak. 38 milyon bankada paramız var. 100 milyon borcumuz var. 30 milyon BASKİ’den alacağımız var. Biz bunları inceleyeceğiz. Planlarımızı ona göre yaparak yola devam edeceğiz. 3 dönemdir Bandırmayı sosyal demokratlar yönetiyor. Geriye baktığında eksikler, yanlışlıklar olabilir hepsi tamamlanacak. Dördüncü döneme damgamızı vuracağız.” diye konuştu.

 

Devir Teslim Töreni’nin ardından Bandırma Belediye Başkanı olarak ilk talimatını veren Dursun Mirza, “İlk talimatımı Bandırma Cumhuriyet Meydanı’ndaki kırık granitlerin tamiratı olarak verdim. Sabah saatlerinden itibaren ekipler çalışmalara başladı. Çok kısa bir süre içinde insanların takılmadan yürüyebileceği bir hale gelmesi lazım. Bu kadar zaman içinde meydanın o halde bırakılması hiç hoş olmadı. Başka projelerimizde var. Meydan, sahil bandı, sevgi yolu ve İnönü Caddesi’ndeki orta refüjdeki tel örgüler yapılacak. İnönü Caddesi benim bıraktığım zamanki gibi hatta daha güzeli olacak. Oradaki garip tel örgüleri kaldıracağız. İnsanların karşıdan karşıya geçerken yolun karşısını görmemesi hiç hoş değil. Yaya geçitleri genişletilecek ve parklar ana caddeler düzeltilecek. İki yönlü olarak trafiğin akması gerekiyor. Önlemleri hemen alarak kısa yoldan iyileştirme çalışmalarına başlayacağız. Parke ihalesi son bulmuş ve yeni bir ihaleye çıkılmamış. İhaleler sonuçlanmadan herhangi bir firma ile anlaşarak parke yol yaptırmamız mümkün değil. Elimizde o boyutlarda granitler olmasa da yama parak mozaik olarak düzeltilecek. Şimdilik geçici bir çözüm ile başlayacağız. Artık büyükşehir küçükşehir diye bir şey yok. Her yer Bandırma ve Büyükşehir Belediyesi’nin. Her iki belediyede de koordineli şekilde çalışacak.”  dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BANDIRMA, BELEDİYESİNDE, DEVİR, TESLİM, TÖRENİ, ,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
BANDIRMA BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ
BANDIRMA BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ
BANDIRMA BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ
BANDIRMA BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ
BANDIRMA BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ
BANDIRMA BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ
BANDIRMA BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ
BANDIRMA BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ
Yorumlar
Haber Yazılımı