BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
Haber
08 Şubat 2023 - Çarşamba 21:51 Bu haber 1594 kez okundu
 
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
Bandırma Belediyesinin kendi temin ettiği ve vatandaşların bağışladığı yardımlar deprem bölgesi belirlenen noktalarda teslim alınıp paketlenerek, deprem bölgesine iletilmek üzere yola çıkan araçlarla Afet bölgesine ulaşmaya başladı. Kahramanmaraş ve çevre illerde büyük yıkıma neden olan depremden etkilenen vatandaşlar için Belediye adına başlattığı yardım kampanyasını Bandırma halkıyla elbirliği içinde gerçekleştiriyor.
Manşet Haberi
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER

 

Bandırma Belediyesinin  kendi temin ettiği ve vatandaşların bağışladığı yardımlar deprem bölgesi belirlenen noktalarda teslim alınıp paketlenerek, deprem bölgesine iletilmek üzere yola çıkan araçlarla Afet bölgesine ulaşmaya başladı. Kahramanmaraş ve çevre illerde büyük yıkıma neden olan depremden etkilenen vatandaşlar için Belediye adına başlattığı yardım kampanyasını Bandırma halkıyla elbirliği içinde gerçekleştiren Bandırma Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun yaptığı açıklamada, “ Kahramanmaraş ve çevre illerde büyük yıkıma neden olan depremden etkilenen vatandaşlarımıza yardım elini hep birlikte uzatıyoruz. Belediyemiz adına başlattığımız yardım kampanyamıza ilgi çok büyük. Vatandaşlarımızın duyarlılığı ve katkıları, yardımları sayesinde öncelikli ihtiyaç duyulan malzemeleri araçlarımızla deprem bölgesine ulaştırmaya başladık. Barış Manço Kültür Merkezi ve Tunç Başaran Kültür Merkezinde görevli personelimizle vatandaşların getirdiği ihtiyaç malzemeleri sınıflandırılarak paketleniyor, araçlara yükleniyor, deprem bölgesine iletilmek üzere yola çıkıyor. Birbirimize ihtiyacımız var, paylaşarak, birlik olarak bu zor zamanı aşacağız.

Dayanışmaya inanan büyük bir fedakârlıkla afet bölgesine yardım eli uzatan kıymetli hemşehrilerimizin emanetleri hızlı bir şekilde paketliyor ve afet bölgesine iletiyoruz. yardım tırlarımıza iletiyoruz. Araçlarımız birer birer sizlerin emanetini güvenli bir şekilde afet bölgesine ulaştırıyor.

Birlikten güç doğar. Bölge için elimizden gelen her şeyi ivedilikle yapıyoruz.Hep birlikte omuz omuza, yan yanayız

Tüm ekiplerimizle sahada yardım çalışmaları için çalışıyoruz. Ekiplerimizin bir kısmı yardım merkezlerimizde paketleme çalışmasını sürdürürken, bir diğer kısmı da yardım tırlarının yüklenmesi için çalışıyor. Halkımızın dayanışması ve yardımseverliği ile bu zorlu süreci aşacağız. Bandırma’da kalpler bir, yürekler bir.Ülkemiz adına yaşanılan büyük deprem felaketinin üçüncü gününde de halkımız yardım çağrımıza kayıtsız kalmıyor.Hemşehrilerimizle birlikte oluşturduğumuz yardım zinciri ile afet bölgesine ulaştırılıyor. Büyük bir fedakârlıkla çorbada bizimde bir nebze tuzumuz olsun diye çaba gösteren tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi iletiyorum. Hepinizin eline, yüreğine sağlık. Bandırma’da 7’den 70’e herkes büyük bir dayanışma ile afet bölgesindeki yaralara merhem olmak için çalışıyor.Her geçen an büyüyen dayanışma ile yaraları sarmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Bandırma tek yürek olup, deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza gönül köprüsü oldu. Bandırma ve Bölge halkımızın duyarlılığı ve ilgisi için teşekkür ediyorum.” Dedi

TÜM PAYDAŞLARLA KOORDİNASYON HALİNDEYİZ

Deprem bölgesine öncelikli ihtiyaçların karşılanması, tırlara yüklenerek afet bölgesine acilen iletilmesi için Bandırma halkıyla elbirliği içinde yardım kampanyasını gerçekleştiren, Belediye Arama-Kurtarma ekibini kurarak deprem bölgesine gönderen Bandırma Belediyesi, sivil toplum kuruluşları ve tüm paydaşlarla da koordinasyonlu çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bandırma Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun yaraları tüm paydaşlarla ve hemşehrilerimizle birlikte saracağız diyerek,  “Tüm paydaşlarla koordinasyonlu bir şekilde yardım kampanyalarını sürdürmeye devam ediyoruz. Kent Konseyimizin oluşturduğu kampanya kapsamında yardım malzemelerini paketleyen hemşehrilerimle bir araya geldik. Yaraları hep birlikte saracağız.” İfadelerinin altını çizdi.

BELEDİYE ARAMA-KURTARMA EKİBİ HATAY’DA

Deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerinde görev almak üzere Belediye çalışan personellerinden oluşan ekip Hatay’a ulaştı. Başkan Tosun yaptığı açıklamada, “Bu ekip Hatay’a ‘sesimi duyan var mı?” demeye, oradaki vatandaşlarımıza umut eli olmaya gitti.  Belediyemizde çalışan personellerimizden oluşturduğumuz ekibimiz arama kurtarma faaliyetlerinde görev alarak çalışmalara katılım sağlamaya başladılar. Bölgeden umut dolu haberlerini bekliyoruz. Hatay Akademi Hastanesinin yanında yer alan binada çalışmalarını sürdüren ekibimizden umut dolu haberler bekliyoruz. Allah yardımcıları olsun.” İfadelere yer verdi.

BÜYÜK DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bandırma’nın, esnafından iş insanına, yaşlısından gencine, öğrencisinden taraftarına kadar büyük bir dayanışma örneği gösterdiğini söyledi. Başkan Tosun, “Bandırma çok büyük bir dayanışma örneği gösteriyor. Bandırma Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği (DİGSİAD) katkılarıyla afet bölgesine ulaştırılmak üzere yardım tırı hazırlanıyor.Emekleri ve katkıları için DİGSİAD ailesine teşekkürlerimi iletiyorum.

Bandırma’da faaliyet gösteren esnaflarımızdan oluşan gönüllü ekibi yardım için Hatay’a yolcu ettik. Her saat, her dakika yüreğimiz afet bölgesiyle birlikte atıyor. Tüm ekiplerimizle sahadayız.

Yaralarımızı dayanışma ile saracağız. Bandırmaspor Taraftar Derneği’ni afet bölgesinde çeşitli yardım faaliyetlerine katılmak ve katkı sunmak adına Malatya’ya yolcu ettik. Yolunuz açık olsun.” Dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BANDIRMA, TEK, YÜREK,, SEFERBER,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
BANDIRMA TEK YÜREK, SEFERBER
Yorumlar
Haber Yazılımı