BAŞKAN ADAYI MİRZA PROJELERİNİ AÇIKLADI
Haber
07 Ocak 2024 - Pazar 21:17 Bu haber 777 kez okundu
 
BAŞKAN ADAYI MİRZA PROJELERİNİ AÇIKLADI
Bandırma Belediye Başkan aday adayı CHP’li Dursun Mirza, aday gösterilip seçilmesi halinde gerçekleştireceği yeni projelerini kamuoyu ile paylaştı.
Siyaset Haberi
BAŞKAN ADAYI MİRZA PROJELERİNİ AÇIKLADI

Bandırma Belediye Başkan aday adayı CHP’li Dursun Mirza, aday gösterilip seçilmesi halinde gerçekleştireceği yeni projelerini kamuoyu ile paylaştı.

CHP Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Mirza, seçim ofisinde 2014-2019 dönemine ait projelerinden oluşan serginin açılışını gerçekleştirdi. Sergi açılışına katılanlara yaptığı açıklamada yapacağı yeni projeler hakkında bilgi veren Mirza, özellikle depreme karşı alınan tedbirlere dikkat çekti. Mevcut belediyede depremle ilgili çalışmaların Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü söyleyen Mirza, kendisinin belediye başkanı seçildiği takdirde belediye bünyesinde deprem birimi kurmayı planladığını ifade etti. Ada bazında kentsel dönüşümleri daha etkin bir şekilde yönetmeyi amaçladıklarını aktaran Mirza, “Depreme hazırlık diyoruz. Depremle ilgili çalışmalarla şu anda Fen İşleri Müdürlüğü ilgileniyor. Biz deprem birimi kuracağız. Ada bazında kentsel dönüşümlere ve çalışmaların hep birlikte yürütülmesi sağlanacak. Deprem sırasında sonrasında deprem toplanma alanlarına kadar çalışmalarımızı yaptık” dedi.

“Bandırma’nın yüzde 80’i bizim ne yaptığımızı biliyor”

Mirza, “Uzun zamandır bir araya gelip gelişmelerle ilgili konuşmayı düşünüyorduk.  Kulağımıza sürekli seçim çalışmalarında “Dursun Mirza ne yaptı?”. Bandırma’nın yüzde 80’i bizim ne yaptığımızı biliyor ve son 5 yılda yeni gelenler bilmeyebilir. Aday adaylık sürecinde Bandırma’yı süratli bir şekilde dolaşıyoruz.  Ziyaretler kapsamında binlerce kişinin elini sıktık, yüzlerce kişinin dertlerini dinledik. Bu ziyaretler kapsamında bizler sevgi ile karşılandık. Bandırma halkının isteği üzerine anketlerde çıkan yüksek oy oranlarına göre sürekli telefonla bizleri görmek isteyen vatandaşlarımız için yeniden aday oldum.

Geçmiş dönemde gerçekleştirdiği Santral Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar yeri gibi projelerinden bahseden Mirza, yeni projelerini duyurdu. Mirza “Yaptığımız çalışmaları herkes biliyor. Santral Kültür Merkezi kazandırdık, Kapalı Pazar yerini kazandırdık. Şimdi de yeni projelerimiz var. Cumhuriyet Meydanı’nın yeniden düzenlenmesi var, açık hava tiyatrosu var, Belediyespor kulübünün kurulması var. 25 Yeni projemiz var. Bunları zamanla açıklayacağız. Biz bu projelerin hepsini yaparız. Çünkü geçmişte de yaptık. Yine yapacağız” açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, ADAYI, MİRZA, PROJELERİNİ, AÇIKLADI,
Yorumlar
Haber Yazılımı