BAŞKAN TOSUN, "GÜN BİRLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜDÜR"
Haber
06 Şubat 2023 - Pazartesi 12:36 Bu haber 1635 kez okundu
 
BAŞKAN TOSUN, "GÜN BİRLİK VE DAYANIŞMA GÜNÜDÜR"
Bandırma Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun merkezüssü Kahramanmaraş olan 7,4 şiddetindeki depremden etkilenen vatandaşlara yardım ve destek için ihtiyaç duyulan malzemeleri an itibariyle Tunç Başaran Kültür Merkezine iletmeleri konusunda halka çağrıda bulundu.
Manşet Haberi
BAŞKAN TOSUN,

 

Bandırma Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun merkezüssü Kahramanmaraş olan ve bir çok il ve ilçede hasara , can kaybına ve yaralanmalara  neden olan,  7,4 şiddetindeki depremden etkilenen vatandaşlara yardım ve destek için   ihtiyaç duyulan malzemeleri an itibariyle Tunç Başaran Kültür Merkezine iletmeleri konusunda halka çağrıda bulundu.Başkan Tosun, "Haydi Bandırma! Gün birlik ve dayanışma günüdür. Kahramanmaraş ve çevre illerde büyük yıkıma neden olan depremden etkilenen vatandaşlarımıza yardım elini hep birlikte uzatıyoruz. İhtiyaç duyulan malzemeleri bugünden itibaren Tunç Başaran Kültür Merkezi'ne iletebilirsiniz." ifadelerinin altını çizdi.

Başkan Tosun depremden etkilenen  vatandaşlar için gerekli her türlü yardım ve desteğe hazır olduklarını belirterek, "Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, TOSUN,, "GÜN, BİRLİK, VE, DAYANIŞMA, GÜNÜDÜR",
Yorumlar
Haber Yazılımı