CHP'DE 100.YIL PASTASI'YLA "BİRLİK" MESAJI
Haber
09 Eylül 2023 - Cumartesi 22:33 Bu haber 1940 kez okundu
 
CHP'DE 100.YIL PASTASI'YLA "BİRLİK" MESAJI
CHP Bandırma İlçe Örgütü Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluşunun 100.yılı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtı önünde tören gerçekleştirdi. Törenin ardından CHP Bandırma ilçe örgütü binasında 100.yıl Pastası kesilerek devam eden etkinlik, 10 Eylül Pazar günü Ziraat Bahçesi/Atatürk Parkında organize edilen geniş katılımlı bir piknik'le son bulacak. Çekişmeli geçen Kongre sürecinin ardından 100.yıl pastasını birlikte kesen iki başkan adayı Atak ve Adıgüzel ekibi "birlik" mesajı verdi.
Manşet Haberi
CHP'DE 100.YIL PASTASI'YLA

CHP 100.YILDA TEK YÜREK 

 

CHP Bandırma İlçe Örgütü Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluşunun 100.yılı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtı önünde tören gerçekleştirdi. Törenin ardından  CHP Bandırma ilçe örgütü binasında 100.yıl Pastası kesilerek devam eden etkinlik, 10 Eylül Pazar günü Ziraat Bahçesi/Atatürk Parkında organize edilen geniş katılımlı bir piknik'le son bulacak. Çekişmeli geçen Kongre sürecinin ardından 100.yıl pastasını birlikte kesen iki başkan adayı Atak ve Adıgüzel ekibi "birlik" mesajı verdi.

 

Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluşunun 100’üncü yılı kutlama etkinlikleri kapsamında CHP Bandırma İlçe Örgütü, Cumhuriyet Meydanı’nda tören gerçekleştirdi. Törene; Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, Belediye Meclis Üyeleri, Eski Belediye Başkanı Dursun Mirza, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. 100’üncü yıl onruna Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Törenin ardından CHP Bandırma İlçe Binası’nda 100’üncü yıl  pastası kesildi. Çekişmeli geçen Kongre sürecinin ardından 100.yıl pastasını birlikte kesen iki başkan adayı Atak ve Adıgüzel ekibi pastayı birlikte keserek "birlik" mesajı verdi. Kutlamalar, 10 Eylül Pazar günü Ziraat Bahçesi/Atatürk parkında organize edilen geniş katılımlı piknik etkinliğiyle son bulacak.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir milletin esaretten kurtuluşuna öncülük ettiğini söyleyen CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, “Bir ülkenin baştan aşağı yeniden kuruluşuna öncülük etmiş bir partinin, mirasını bir asra dayamış bu şerefli demokrasi mücadelesinin parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Dünün zorluklarıyla büyüyen Cumhuriyet Halk Partisi’nin, yarının idealleriyile daha da büyüyeceğine olan inancımız tamdır. Partimiz, Ebedi Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde toplumsal alanlarda gerçekleştirdiği reformlarla çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni biçimlendirmiştir. Geçmişin mirasıyla yeni yüzyıla ilerleyen partimiz ülkemizin geleceğine ışık tutmaya devam edecektir.” dedi.

Anadolu’nun karış karış tüm topraklarında Cumhuriyet Halk Partisi’nin ruhunun mevcut olduğunu vurgulayan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “100 yıllık şanlı Cumhuriyetimizin meyvesi partimiz her daim halkın sesi olmuş, ülkenin yerleşik sorunlarına çözümler üretmiş, ülkemizin kuruluş yıllarında gerçekleştirilen kalkınma hamleleri içerisinde her daim ekonomik ve yenilikçi devrimlerin öncüsü olmuş vatan ve bayrak aşkıyla yoğurulmuş küllerinden yeniden doğan bir milletin siyasi alanda temsilcisi olmuştur. Kuruluş ilkelerinden asla taviz vermeyen, inkılaplara değer veren bu büyük çınarın bir üyesi olarak partimizin çatısı altında bu necip millete, sevdam Bandırma’ya ve aziz hemşehrilerime hizmet etmek benim için büyük gurur ve mutluluktur.” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP'DE, 100.YIL, PASTASI'YLA, "BİRLİK", MESAJI,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
CHP'DE 100.YIL PASTASI'YLA
CHP'DE 100.YIL PASTASI'YLA
CHP'DE 100.YIL PASTASI'YLA
CHP'DE 100.YIL PASTASI'YLA
CHP'DE 100.YIL PASTASI'YLA
CHP'DE 100.YIL PASTASI'YLA
Yorumlar
Haber Yazılımı