Cüppeli'den Saadet Partisi'ne
Haber
28 Şubat 2023 - Salı 15:33 Bu haber 1575 kez okundu
 
Cüppeli'den Saadet Partisi'ne
İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Necmettin Erbakan'ın vefatının yıl dönümü sebebiyle yaptığı konuşma sırasında Saadet Partisi'ne ağır eleştirilerde bulundu. Ünlü "Şimdiki milli görüş millisiz görüş olmuş." dedi.
Türkiye Haberi
Cüppeli'den Saadet Partisi'ne

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü sosyal medya hesabından yayınladığı videosunda Saadet Partisi'ne sert yüklendi. Ünlü, Saadet Partisi yöneticilerine "Teröristlerle iş tutarak Erbakan Hocamızın yolundan sapmıştır!" dedi.

"HDP'LİLERLE, DHKPC'LİLERLE BERABER HAREKET EDİYORLAR"

"Önce ahlak ve maneviyat der diye Erbakan Hoca'mız bugün de onun vefat yıl dönümü. Önce ahlak yani. Hakikaten o sloganıydı. Milli görüşün. Tabii şimdiki milli görüş millisiz görüş olmuş. O Erbakan Hoca'nın yolundan çıkmışlar. Tabii Görüyorsunuz HDP'lilerle, DHKPC'lilerle bilmem efendim beraber hareket ediyorlar."

 

 

"Öyle milli görüş bilmem ne isimlere takılmayalım. Müsemma arayalım. Müsemmasa Erbakan Hocamız da Allah rahmet eylesin. Kabri nur olsun. Onu istismar edenleri Allah ıslah etsin diyelim yine. İslam'ı mukadderdeyse bunların, milletin gözünden, nazarından bunları düşürsün de Müslümanlar bunlara aldanmasın."

 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Cüppeli'den, Saadet, Partisi'ne,
Yorumlar
Haber Yazılımı