İmamoğlu'ndan Akın' a destek sözü
Haber
02 Ocak 2024 - Salı 22:56 Bu haber 1092 kez okundu
 
İmamoğlu'ndan Akın' a destek sözü
stanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan Balıkesir kökenli 50 yönetici Balıkesir’e transfer edilecek. CHP Büyükşehir Adayı Ahmet Akın, bu konuda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan söz aldığını açıkladı.
Siyaset Haberi
İmamoğlu'ndan Akın' a destek sözü

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kendisine bu konuda söz verdiğini söyleyen Ahmet Akın’ın paylaşımı şöyle:

 

“Bundan 5 yıl önce Kuzey Marmara’ya bahar geldi. Ekrem İmamoğlu Başkanım İstanbul’da seçimi kazandı. “Yapamazsın” dediler, yaptı.

“Paran yetmez” dediler, para kaynaklarını kestiler. Geçmişin 3 katı fazla hizmet yaptı.

Nasıl oldu bu? Önce israf önlendi, sonra mühendisler, iktisatçılarla dolu pırıl pırıl bir kadro gece gündüz çalışıp projeler üretti.

O kadroların içinde Balıkesirliler de var. Ekrem Başkanımdan söz aldım, İstanbul’da İBB’de hizmet veren Balıkesir doğumlu 50 yöneticiyi buraya, memleketlerine geri alacağım.

Benim enerjimi, çalışkanlığımı, başarı tutkumu çoğunuz bilir. Türkiye’nin en zengin coğrafyasındaki canım kentim Balıkesir’imi bu arada kalmışlıktan kurtaracağım.

Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle nisan ayında uçuşa geçeceğiz. Fabrikadaki bacımın gayet makul talepleri gibi, kolayca halledilecek her sorunu 1 yıl içinde geride bırakacağız.

Su şehri Balıkesir ucuz suya, iki bölgeye yayılmış 1000’e yakın köyümüz ulaşıma ve modern hayatın nimetlerine kavuşacak.

Sizden ricam, eşinize dostunuza söyleyin instagramda beni takip etsinler. Size bir mesaj kadar yakınım, vefalı çalışkan güzel hemşerilerim.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: İmamoğlu'ndan, Akın', a, destek, sözü,
Yorumlar
Haber Yazılımı