O, HALKI DİNLEMEYİ SEVİYOR, HALK DA ONU SEVİYOR
Haber
27 Ağustos 2023 - Pazar 23:37 Bu haber 4496 kez okundu
 
O, HALKI DİNLEMEYİ SEVİYOR, HALK DA ONU SEVİYOR
Gönen’in sevilen Kaymakamı Dr.Arslan Yurt, Ağustos ayı boyunca Halkla buluşma toplantıları kapsamında Gönen’in köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kırsal mahallelerin sorunlarını yerinde inceleyen Kaymakam Yurt, vatandaşlarla sohbet etti talep ve şikayetlerini dinledi.
Manşet Haberi
O, HALKI DİNLEMEYİ SEVİYOR, HALK DA ONU SEVİYOR

Gönen’in sevilen Kaymakamı Dr.Arslan Yurt, Yaz mevsimi boyunca Halkla buluşma toplantıları kapsamında Gönen’in köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kırsal mahallelerin sorunlarını yerinde inceleyen Kaymakam Yurt, vatandaşlarla sohbet etti talep ve şikayetlerini dinledi.

 

Gönen’in sevilen Kaymakamı Dr.Arslan Yurt, Yaz mevsimi boyunca Halkla buluşma toplantıları kapsamında Gönen’in köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kırsal mahallelerin sorunlarını yerinde inceleyen Kaymakam Yurt, vatandaşlarla sohbet etti talep ve şikayetlerini dinledi. Gönen’in sevilen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, kırsal mahalle ziyaretleri ve halkla buluşma toplantıları kapsamında beraberinde İlçe Jandarma Komutan vekili Yüzbaşı Selçuk Civan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlker Yıldız, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Emiral ve İlçe Müftüsü Ahmet Duran ile birlikte Yeniakçapınar, Beyoluk, Dumanalan, Yörükkeçidere, Ilıcaoba, ortaoba, Koçbayır, Çalıca ve Alaşar, Kalburcu, Ömerler, Çifteçeşmeler, Kınalar,Havutça, Körpeağaç (köylerini) kırsal mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların talep, şikâyet ve önerilerinin yerinde dinlenilmesi ve kamu hizmetlerinden tüm vatandaşların etkin ve verimli bir şekilde yararlanması amacıyla yapılan ziyaret ve toplantılarda, mahallelerin sorunları ile vatandaşların dilek ve talepleri yerinde değerlendirildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: O,, HALKI, DİNLEMEYİ, SEVİYOR,, HALK, DA, ONU, SEVİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı