ÖZEL'DEN BAŞKANLARA UYARI
Haber
22 Nisan 2024 - Pazartesi 23:31 Bu haber 319 kez okundu
 
ÖZEL'DEN BAŞKANLARA UYARI
CHP'nin hafta sonu gerçekleştirdiği çalıştayda Genel Başkan Özel'in belediye başkanlarına bir dizi uyarıda bulunduğu öğrenildi. Özel'in konuşmasında belediye başkanlarına 'çakarlı araç kullanmayın, konvoylarla dolaşmayalım' uyarısında bulunduğu öğrenildi.
Siyaset Haberi
ÖZEL'DEN BAŞKANLARA UYARI

Cumhuriyet Halk Partisi CHP “İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı" düzenledi.

 

Çalıştay da konuşan Genel Başkan Özel'in il ve ilçe belediye başkanlarına, halkla iç içe olmaları uyarısında bulundu. Kendilerini vatandaşlardan ayrıcalıklı görmemeleri konusunda uyaran Özel, "Çakarlı araç ve kalabalık konvoylarla dolaşmayalım. Halkın içinde olalım" vurgusu yaptı.

ÖZEL'DEN BAŞKANLARA UYARI

ANKA Haber Ajansı'nın haberine göre; Çalıştay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in basına kapalı olarak gerçekleştirilen konuşmasıyla kapandı. Çalıştay'ın ikinci gününde belediye başkanlarına bazı uyarı ve çağrılar yapıldı.

Özel'in konuşmasında belediye başkanlarına ''çakarlı araç kullanmayın'' uyarısı yaptığı, "Çakarlı araç ve kalabalık konvoylarla dolaşmayalım. Halkın içinde olalım" dediği öğrenildi. Öte yandan, Özel, çalıştayın ikinci gününde; belediye başkanlarının genel siyasete karışmamaları ve kapsayıcı olmalarını da istedi. Özel, başkanlara “İsraftan, lüksten, şatafattan uzak durun” dedi.

MAKAM KAPILARI

 

Yerel seçim zaferinin ardından CHPli birçok yeni belediye başkanı, makama geçtiklerinde odanın kapısını sökerek vatandaşla iç içe olacakları mesajını kameralar önünde vermişti. CHP Genel Başkanı Özel, kapıları sökmenin şart olmadığını belirterek, vatandraşlar tarafından her zaman ulaşılabilir bir belediye başkanı olmanın yeterli olacağını söyledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖZEL'DEN, BAŞKANLARA, UYARI,
Yorumlar
Haber Yazılımı