Öztaylan, Bandırma’yı il yapacak.!
Haber
17 Şubat 2024 - Cumartesi 11:18 Bu haber 1438 kez okundu
 
Öztaylan, Bandırma’yı il yapacak.!
AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, CHP’li Belediye Başkanı Tolga Tosun’u ziyaretinde Bandırma’nın il olma hayaline atıf yaptı, “Bandırma’nın il olması için elimden geleni yapacağım” dedi.
Bandırma Haberi
Öztaylan, Bandırma’yı il yapacak.!

AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, adaylığının açıklanmasının hemen ardından ilçe merkezi ve kırsal mahallelerinde seçim çalışmalarına başladı.

Öztaylan, dün de CHP’li Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’u Belediye’deki makamında ziyaret etti. Öztaylan, ziyaret sırasında çektiği bir videoyu da sosyal medya hesabından paylaştı.

Cemal Öztaylan, paylaştığı videoda Bandırma’nın il olma hayaline atıf yaptı, “Bandırma’nın il olması için elimden geleneği yapacağım” mesajı verdi.

 

 

Öztaylan, Tolga Tosun’un yeniden aday gösterilmemesi nedeniyle 45 gün sonra görev süresinin dolacağını söyledi. Tosun için “benim oğlum yaşında, baba dostu, dede dostu bu kardeşimin görev süresi 45 gün sonra dolacak, Bandırma’da yaptığı hizmetlerden ve ilçeye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Tosun’u ziyaretinde Bandırma’nın il olma konusuna da kısa bir cümleyle değinen Öztaylan, “Şunu ifade edeyim, Bandırma ve Gönen birleşerek 500 bin nüfuslu bir ilçe olacak. Yakında da il olması temennisi arzusuyla her türlü katkıyı yapacağız. Bir ucu da Karacabey’de olacak. Büyüyen bir Bandırma olacak” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Öztaylan,, Bandırma’yı, il, yapacak.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı