Raylı sistem ağlarının uzunluğu 338,5 kilometre.!
Haber
29 Ocak 2024 - Pazartesi 13:25 Bu haber 878 kez okundu
 
Raylı sistem ağlarının uzunluğu 338,5 kilometre.!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Kağıthane-Gayrettepe etabı) Hattımızın hizmete alınmasıyla İstanbul'da tamamlanan raylı sistem ağlarının uzunluğu 338,5 kilometreye çıkıyor." dedi.
Türkiye Haberi
Raylı sistem ağlarının uzunluğu 338,5 kilometre.!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Kağıthane-Gayrettepe etabı) Böylece İstanbul Havalimanı ile Gayrettepe arasından kesintisiz metro ulaşımını sağlamış oluyoruz. Bu hattımızın da hizmete alınmasıyla İstanbul'da tamamlanan raylı sistem ağlarının uzunluğu 338,5 kilometreye çıkıyor." dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(İstanbul Havalimanı Metrosu) Hattın tüm süreçlerini yerli mühendislik ve tasarım birikimimizle gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim nazarımızda 85 milyon vatandaşımızın tamamı oy tercihlerinden bağımsız olarak eşit şekilde hizmete ve hürmete layıktır." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şayet İstanbul bugün mevcut durumundan çok daha kötüye gitmemişse bunun en büyük sebebi, bizim elimizi taşın altına koymamızdır. Fatih'in emaneti bu aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları dahi yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul genelinde toplam uzunluğu 53 kilometre olan 4 metro hattının inşaatı sürüyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Neymiş, illerde farklı partilerden adayların olması oyunmuş, tezgahmış. Dünyanın hiçbir demokratik ülkesinde böyle bir beyana rastlayamazsınız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Murat kardeşimizle önümüzdeki dönem için hedefimiz, ortalama yolculuk süresini 64 dakikadan 39 dakikaya düşürerek trafiği bir sorun olmaktan çıkarmaktır." dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Raylı, sistem, ağlarının, uzunluğu, 338,5, kilometre.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı