Saadet Partisi,kendi adayları ile seçime girecek
Haber
08 Kasım 2023 - Çarşamba 05:52 Bu haber 1074 kez okundu
 
Saadet Partisi,kendi adayları ile seçime girecek
Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Abdulkadir Durmaz; partisinin 8’inci il kongresinde 2024 yerel seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Durmaz; Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Saadet Partisi olarak il ve ilçe belediyelerine talip olduklarını belirterek Belediye Başkan adayı çıkaracaklarını duyurdu.
Siyaset Haberi
Saadet Partisi,kendi adayları ile seçime girecek

Saadet Partisinin 8. Olağan Kongresi, "Kararlıyız, Milletin İktidarında Saadet Var" sloganıyla Balıkesir Öğretmenevi’nde yapıldı. Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı, divan kurulu üyelerinin belirlenmesinin ardından protokol konuşmaları ile devam etti.

Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Abdulkadir Durmaz, kongrede yaptığı konuşmasında dünyayı daha yaşanabilir, hayatı daha kolay ve daha güzel kılmak için en üstün gayreti gösterdiklerini dile getirdi. Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Abdulkadir Durmaz yaptığı konuşmasında şu anda tüm dünyanın gündeminde olan İsrail ve Filistin Savaşı’na da vurgu yaptı.

Kongrede yaptığı açıklamalara İsrail Filistin savaşı hakkında konuşarak başlayan Abdulkadir Durmaz, İsrail’in terör devleti olduğunu iddia ederek Filistin halkına zulüm ettiğini söyledi. Durmaz: “Gazze zeytinliklerini savunmazsak Edremit’in zeytinliklerini savunamayız. Kıymetli misafirler bugün icra ettiğimiz kongremizi ne yazık ki buruk bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Hepinizin bildiği üzere İsrail terör devleti yaklaşık bir aydır Gazze’de bebek, çocuk, kadın, yaşlı hasta demeden, hastane, okul, aşevi demeden, Gazze’de tarihin gördüğü en büyük katliamlardan birisini gerçekleştiriyor”

Genel kurulda konuşan Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Durmaz, 2024 yerel seçimlerine hazırlandıklarını seçim sürecinde de Balıkesir’den adayları olduğunu söyledi. Başkan Durmaz yaptığı açıklamalarında yeni bir çalışma dönemine girdiklerini ve daha disiplinli çalışacaklarına vurgu yaptı. Abdulkadir Durmaz yeni çalışma dönemindeki vaatlerinde, en büyük gücünün teşkilatı olduğunu şu sözleriyle ifade etti; “Teşkilatlarımız (ilçe ve mahalle) sayısı olarak da nitelik olarak da tamamlayacağız, Haftalık toplantılarımıza katılacağız, görev alacağız ve verilen görevleri hakkıyla yapacağız. Her ay il, ilçe divan toplantıları katılması gerekenlerle aksatılmadan yapacağız. Mahalle başkanlarını tamamlayacağız. Her hafta, her ay toplantılara gelecek, yaptığımız üretimlerin raporlarını vereceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da istediği Saadet Partisi belediyeciliğini de tekrardan yaşatacaklarını söyleyen Durmaz’ın tek aday olduğu kongrede, geçerli oyların tamamını alarak vatandaşın güvenini yeniden kazanarak İl Başkanlığı koltuğunda oturmaya devam edecek.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Öte yandan Abdülkadir Durmaz yönetimindeki Saadet Partisi Balıkesir İl Yönetim, Disiplin ve Büyük Kongre Delegeleri şu isimlerden oluştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Saadet, Partisi,kendi, adayları, ile, seçime, girecek,
Yorumlar
Haber Yazılımı