SEÇİM ZAFERİNİ KUTLADILAR
Haber
29 Mayıs 2023 - Pazartesi 02:57 Bu haber 1260 kez okundu
 
SEÇİM ZAFERİNİ KUTLADILAR
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı Lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanması sonrası Balıkesir, Bandırma,Kepsut, Dursunbey ve Sındırgı’da vatandaşlar meydanlara akın ettiler Vatandaşlar ellerinde bayraklarla seçim galibiyetini kutladılar. ’Recep Tayyip Erdoğan’ sloganları atan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrağı ile şehir turu attı.
Siyaset Haberi
SEÇİM ZAFERİNİ KUTLADILAR

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı Lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanması sonrası Balıkesir, Bandırma,Kepsut, Dursunbey ve Sındırgı’da  vatandaşlar meydanlara akın ettiler Vatandaşlar ellerinde bayraklarla seçim galibiyetini kutladılar. ’Recep Tayyip Erdoğan’ sloganları atan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrağı ile şehir turu attı.

Bandırma’da da partililer ve vatandaşlar, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim zaferini coşkuyla kutladı. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin sona ermesinin ardından resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan’ın 52,16 oy oranıyla yeniden Cumhurbaşkanlığını kazanmasıyla birlikte Bandırma’da AK Parti ve Cumhur ittifakına oy veren vatandaşlar  meydanlara akın etti. Bandırma Cumhuriyet meydanında seçim zaferini kutlayan AK Parti ve Cumhur İttifakına oy veren çok sayıda vatandaş ellerinde Türk bayrakları ve parti bayrakları sallayarak  cadde ve sokaklarda sloganlar eşliğinde yürüdü. Araç konvoyları yaptı, Cumhuriyet meydanında toplanan partililer ve vatandaşlar “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları attı. Kutlamalar gece geç saatlere kadar devam etti.

Vatandaşlar ellerinde bayraklarla seçim galibiyetini kutladılar. ’Recep Tayyip Erdoğan’ sloganları atan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrağı ile şehir turu attı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SEÇİM, ZAFERİNİ, KUTLADILAR,
Yorumlar
Haber Yazılımı