VALİ ŞILDAK'TAN KAR UYARISI!
Haber
05 Şubat 2023 - Pazar 19:46 Bu haber 1684 kez okundu
 
VALİ ŞILDAK'TAN KAR UYARISI!
!Balıkesir ve bazı ilçelerinde beklenen yer yer yoğun kar yağışı nedeniyle Balıkesir Valisi Hasan Şıldak vatandaşlara ve sürücülere uyarılarda bulundu.
Son Dakika Haberi
VALİ ŞILDAK'TAN KAR UYARISI!

Balıkesir ve bazı ilçelerinde beklenen yer yer yoğun kar yağışı nedeniyle Balıkesir Valisi Hasan Şıldak vatandaşlara ve sürücülere uyarılarda bulundu.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada vatandaşlara olumsuz hava şartlarına karşı dikkatli olmaları, yola çıkacak sürücülere ise  trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Vali Şıldak sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada"Değerli vatandaşlarımız, bugünden itibaren kıyı ilçelerimiz dışında ilimiz genelinde etkili kar yağışı beklendiğinden tedbirli olunması, buzlanma, tipi gibi olumsuzluklara karşı özellikle trafikte dikkatli davranılması gerekmektedir. Lütfen trafik kurallarına uyalım." ifadelerine yer verdi.

Meteorolojiden yapılan açıklamada Balıkesir'in kıyı bölgeleri hariç AltıeylülKaresi, Bandırma, GönenİvrindiSavaştepeBalyaBigadiçSındırgı ve Havran İlçelerinde 10 ila 20 cm olmak üzere kuvvetli, ayrıca doğusunda bulunan ManyasSusurlukKepsut ve Dursunbey İlçelerinde ise 20 cm üzeri yer yer yoğun kar yağışı beklendiği bildirildi.

Başta Bursa-Balıkesir kara yolu olmak üzere ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi gibi olumsuz hava şartlarına karşı vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: VALİ, ŞILDAK'TAN, KAR, UYARISI!,
Yorumlar
Haber Yazılımı