"Öncüleri, 'Milli Devlet Bildirgesi'ni imzalamaya çağırıyoruz"

 

"Öncüleri, 'Milli Devlet Bildirgesi'ni imzalamaya çağırıyoruz"

 

 Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanı Emre Albayrak basın açıklaması yaparak toplumun öncülerini ve bütün vatandaşları Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmaya ve millidevletbildirgesi.com adresine girerek imza formunu doldurmaya davet etti.

 

Albayrak şunları söyledi: ‘‘Bölgemiz ateş çemberi. Karadeniz’in kuzeyi ile Akdeniz’in doğusunda ve güneyinde savaşlar yaşanıyor ve cepheler kurulmuştur. Bir tarafta Amerikan emperyalizmi ve İsrail siyonizminin başını çektiği Atlantik bloğu. Diğer tarafta mazlumların ve gelişen ulusların yer aldığı blok. Türkiyemiz de emperyalist saldırganların hedef aldığı başlıca ülkelerden olmuştur. 15-16 Temmuz gecesi yaşanan İstanbul ve Ankara savaşları bunun en çarpıcı örneğidir. NATO’nun içindeki ülkeler milli ve dini değerlerimize karşı kışkırtıcı faaliyetlerin odağı olmuştur. Dönemin MOSSAD Başkanı Yosi Cohen, ‘Bizim için Türkiye, İran’dan daha büyük tehdit’ demişti (Aydınlık, 23 Ağustos 2020 / The Times, 19 Ağustos 2020). Görülüyor ki ülkemiz, Amerika-İsrail merkezli büyük tehditlerle karşı karşıyadır.

 

Yıkıcı eylemler gündemdedir. FETÖ, bugün devlet kurumlarında hala etkindir. ABD himayesindeki PKK, güney sınırımızda bizi tehdit etmektedir. Vatan evlatlarımızın şehit düşmesine sebep olmaktadır. Seçim sonuçlarını bahane ederek Van’da isyan çıkarmaya kalkmaktadır. Diğer yandan ekonomideki yangın sönmemektedir. Halkın yoksullaşması iç kışkırtmalara zemin hazırlamaktadır. İç ve dış tehditlerin tamamına bakacak olursak, milli devletimize sahip çıkmanın ne kadar kritik olduğunu görüyoruz. Ateşe dayanıklı ordumuz ve milletimiz başlıca dayanağımızdır! Milli Devlet Bildirgesi bu ihtiyaçlardan yola çıkılarak hazırlanmıştır ve çözümleri ortaya koymuştur.

Binlerce yıllık devlet geleneğine sahip Türk milleti bu badireleri Vatan Partisi önderliğinde aşacaktır. Yunus Emre’nin dediği gibi ‘Dağ ne kadar yüce olsa, Yol üstünden aşar’ Önümüzdeki zorluklara göğüs germek için öncüler bir adım öne çıkmalıdır, milli devlet bildirgesine destek vererek imza formunu doldurmalıdır.’’