Adil Öksüz ....!?
Haber
24 Haziran 2024 - Pazartesi 23:06 Bu haber 400 kez okundu
 
Adil Öksüz ....!?
Eski Zaman gazetesi çalışanı Ahmet Dönmez, 15 Temmuz darbe girişiminin başındaki Adil Öksüz’ün “MİT elemanı” olduğu iddialarına yanıt verdi.
Siyaset Haberi
Adil Öksüz ....!?

Eski Zaman gazetesi çalışanı Ahmet Dönmez, 15 Temmuz darbe girişiminin başındaki Adil Öksüz’ün “MİT elemanı” olduğu iddialarına Youtube kanalında bir video yayınlayarak yanıt verdi.

 

Firari Adil Öksüz Gülen’e böyle yakınmış - Resim : 1

Ahmet Dönmez

 

Ahmet Dönmez, Adil Öksüz’ün gençliğinden beri FETÖ’nün mahrem faaliyetlerinde yer alan ve Gülen’e en yakın kişilerden olduğunu şu sözlerle açıkladı:

 

“Ta 90’lı yıllarda ilahiyat öğrencisiyken Altunizade FEM’in beşinci katında Fetullah Gülen’le kalmaya başlayan, ondan ders almaya başlayan, en eski mollalardan, daha o yıllarda mahrem hizmetlerde görev almaya başlayan, askerlere sivil abilik yapmaya başlayan, ondan sonra sadakatinden dolayı Gülen’den hep takdir gören, mollaların mollası olarak anılan, Gülen’in en eski talebelerinden, Cemal Türk’le aynı odayı paylaşan, daha sonra kayın birader-enişte olan, - Cemal Türk, Adil Öksüz’ün ablasıyla evli – böyle bir ilişki ve daha da sadakatini ispat ettikten sonra Gülen’den sonra en etkili ismi sayılabilecek Mustafa Özcan’la aralarında bir güven ilişkisi başlayan, halef-selef olan, Mustafa Özcan’ın Hava Kuvvetleri’ni teslim ettiği, ondan sonra da 90’ların sonundan, 2000’lerin başından ta 2012’lere kadar kesintisiz olarak Hava Kuvvetleri imamlığı yapan ve bu süreçte de Mustafa Özcan’ın bir dediğini, iki etmeyen, sözünden çıkmayan, Gülen’e de sadakatinden herhangi bir şekilde şüpheye düşürmeyen, sonrasında da Gülen’in onun getirdiği bazı mesajlarla içeride çok büyük tasfiyeler yaptığı, çok güvendiği çok yakın bazı arkadaşlarını görevden aldığı, ondan sonra da Adil Öksüz’ü TSK imamı yapan, Gülen’in bu derece güvenini kazanan Adil Öksüz hem de üstelik Mustafa Özcan’ın görev değişikliği sırasında ‘hocam talebeniz sizi mahcup etmeyecektir’ dediği Adil Öksüz meğer MİT’çiymiş.

 

Sakın güven ilişkisini bozan bu olmasın? Adil Öksüz MİT’çi diyen sizsiniz. Sonra Finlandiya televizyonunda sorduklarında Gülen, ‘ben bilmiyorum Adil Öksüz diye birisini’ cevabını veriyor. Bunu duyduktan sonra sakın güven ilişkisi bozuluyor olmasın cemaat içinde.”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adil, Öksüz, ....!?,
Yorumlar
Haber Yazılımı