BANDIRMA VE ÇEVRESİ SALLANIYOR
Haber
05 Mart 2023 - Pazar 23:38 Bu haber 1422 kez okundu
 
BANDIRMA VE ÇEVRESİ SALLANIYOR
11 ilde büyük yıkıma neden olan depremlerin artçıları devam ederken, Bandırma ve çevresi de sallanıyor. Kandilli Rasathanesinin kaydettiği verilere göre şiddetleri küçük olsa da dikkate almak gerektiğini düşünüyoruz. 6 şubat sabahı Maraş depreminin hemen ardından saat 07:24'te Gönen merkezli 4.1 şiddetinde meydana gelen deprem Bandırma'dan da hissedilmiş olup , Mart ayı itibariyle Ekinlik Marmara, Aşağıyapıcı ve Dutlimanda ve Balıkesir 6 Eylül'de meydana gelen depremlerle birlikte fay hatlarının hareke geçmiş olabileceği düşüncesini akıllara getirdi.
Manşet Haberi
BANDIRMA VE ÇEVRESİ SALLANIYOR

11 ilde büyük yıkıma neden olan depremlerin artçıları devam ederken Bandırma ve çevresi de sallanıyor.

 Kandilli Rasathanesinin kaydettiği verilere göre şiddetleri küçük olsa da dikkate almak gerektiğini düşünüyoruz. 6 şubat sabahı Maraş depreminin hemen ardından saat 07:24'te Gönen  merkezli 4.1 şiddetinde meydana gelen deprem Bandırma'dan da hissedilmiş olup , Mart ayı itibariyle Ekinlik Marmara, Aşağıyapıcı ve Dutlimanda meydana gelen depremlerle birlikte fay hatlarının hareke geçmiş olabileceği düşüncesini akıllara getirdi.   Kandilli Rasathanesi verilerine göre 2 Mart saat 18:34’te  merkezüssü Erdek Aşağıyapıcı olan 2.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

4 Mart saat 13:06’da .  merkezüssü Ekinlik-Marmara olan 2.5 şiddetinde meydana gelen deprem yerin 16 km. derinliğinde olduğu kaydedildi.

5 Mart 07:03’te meydana gelen depremin ise merkezüssü Bandırma-Dutluman olup yerin 7 km derinliğinde 1.9 şiddetinde olduğu kaydedildi.Balıkesir 6Eylül'de  18,54'te 1,4 şiddetinde deprem meydana geldi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BANDIRMA, VE, ÇEVRESİ, SALLANIYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı