Bandırma EMITT 2024’de
Haber
01 Şubat 2024 - Perşembe 12:58 Bu haber 970 kez okundu
 
Bandırma EMITT 2024’de
Güney Marmara’nın incisi Bandırma dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT’ 2024) yerini almaya hazırlanıyor.
Bandırma Haberi
Bandırma EMITT 2024’de

OSMAN KANTARLIOĞLU

 

Geçen yıl gerçekleşen fuar genelinde ilgi odağı olan Bandırma Belediyesi standı fuarın en prestijli ödüllerinden biri olan “En Etkin Tanıtım Ödülü” ünvanına ve ödülüne layık görülmüştü.

  1. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Kültürün, sanatın, çağdaşlığın, tarihin kalbinin attığı kentimiz Bandırma turizm sektöründe bir kez daha “Ben de varım” diyor.

EMIIT Fuarı, Bandırma’nın marka değerini arttırmak, şehre çeşitli turizm yatırımları kazandırmak ve kent ekonomisinin canlanmasında önemli bir etkendir.

Ülkemize ve dünyaya Kurtuluş Mücadelesinin ilk ve son adımında var olan kadim tarihe sahip Bandırma’nın kültürel değerlerinin, harika lezzetlerinin ve tarihinin en iyi şekilde tanıtılması için belediye ekiplerince hummalı bir çalışma yürütülmeye devam ediliyor.

Bandırma Belediyesi, kenti anlatan ve tanıtan çeşitli olgular ile 7.Salonda bulunan 7321 numaralı stantta misafirlerini karşılılamaya hazırlanıyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bandırma, EMITT, 2024’de,
Yorumlar
Haber Yazılımı