Başkan Tosun’dan Susurluk çıkarması
Haber
22 Mayıs 2023 - Pazartesi 01:56 Bu haber 1300 kez okundu
 
Başkan Tosun’dan Susurluk çıkarması
28 Mayıs 2.Tur seçimlerine günler kala Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun mevkidaşı Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ve Susurluk CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek Susurluk’ta vatandaşlarla buluştu, Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’na destek sözü aldı.
Siyaset Haberi
 Başkan Tosun’dan Susurluk çıkarması

 

28 Mayıs 2.Tur seçimlerine günler kala Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun mevkidaşı Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ve Susurluk CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek Susurluk’ta vatandaşlarla buluştu, Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’na destek sözü aldı. Susurluk Belediyesini ziyaret eden Başkan Tosun mevkidaşı Belediye Başkanı  Nurettin Güney, Susurluk CHP İlçe Başkanı Ümit Bekir Barut ve Millet İttifakı paydaşları ve beraberindeki ekiple birlikte Susurluk esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi, Kılıçdaroğlu’na destek istedi. Ardından vatandaşlarla buluşan Başkan Tosun ve beraberindeki ekip, tek tek el sıkıştı, sohbet etti, sorunlarını dinledi, 2.Tur seçimlerinde  Kemal Kılıçdaroğlu’na destek sözü aldı.

Başkan Tosun Susurluk ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Kıymetli Mevkidaşım Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, CHP Susurluk İlçe Başkanımız Ümit Bekir Barut, Susurluk İlçe Örgütümüz ve Millet Ittifakı’nın değerli paydaşları ile beraber Susurluklu komşularımızla kucaklaştık.Ziyaretlerimizin ilk kısmında Ümiteli, Muradiye, Göbel ve Karapürçekli komşularımızı ziyaret ettik. Daha sonra Susurluk İlçe Örgütümüzde yol arkadaşlarımızla buluştuk ve Susurluk’umuzun güzel insanlarıyla bir araya geldik. Her şeyin çok güzel olacağına dair inancı ve isteği bugün bir kez daha gördük. Bizleri sevgiyle bağrına basan Susurluk’lu komşularımın her birine canı gönülden selamlarımı iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: , Başkan, Tosun’dan, Susurluk, çıkarması,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
 Başkan Tosun’dan Susurluk çıkarması
 Başkan Tosun’dan Susurluk çıkarması
 Başkan Tosun’dan Susurluk çıkarması
 Başkan Tosun’dan Susurluk çıkarması
Yorumlar
Haber Yazılımı