Bozkurt, "Kazanan Ülkemiz ve Demokrasimiz olsun"
Haber
13 Mayıs 2023 - Cumartesi 01:12 Bu haber 1154 kez okundu
 
Bozkurt, "Kazanan Ülkemiz ve Demokrasimiz olsun"
MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt seçimlere saatler kala bir basın açıklaması yaparak "Sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın, hangi partinin adayları TBMM'de halkı temsil edecek olusna olsun kazanan ülkemiz ve demokrasimiz olsun" ifadelerine yer verdi.
Siyaset Haberi
Bozkurt,

MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt seçimlere saatler kala bir  basın açıklaması yaparak "Sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın, hangi partinin adayları TBMM'de halkı  temsil edecek olusna olsun kazanan ülkemiz ve demokrasimiz olsun" ifadelerine yer verdi.

Başkan Bozkurt yaptığı açıklamada, "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin son zamanlarını  yaşadığımız bugünlerde, öncelikle bu seçimlerin Devletimize, Milletimize ve Ülkemize hayırlı olmasını ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Demokrasinin vazgeçilmez olgusu olan sandık, 14 mayısta Milletimizin önüne konacak  ve Yüce Milletimiz demokratik haklarını kullanarak siyasi tercihlerini yapacak. Bu tercihler nasıl teveccüh ederse etsin toplumumuzun her kesimimin saygı göstermesi, sağduyulu davranması, bunun bir demokratik seçim olduğu ve demokrasinin hakim olması için vaz geçilmez bir kural olduğu gerçeğini unutmamalarnı diliyorum.

Bu düşüncelerle, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde demokratik bir yarış sergileyen bütün adaylara başarılar diliyorum. Bölgemizde bu yarışa katılan bütün siyasi partilere gösterdikleri demokratik olgunluk için çok teşekkür ediyorum. 14 Mayıs Pazar günü yapacağımız seçimin Demokrasimiz, Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın,  hangi Partinin Adayları TBMM'de halkı temsil edecek olursa olsun, kazanan Ülkemiz ve Demokrasimiz olsun !" dedi.

Bu minvalde Bandırmalı hemşehrilerimi oy kullanmak üzere sandığa giderek demokrasi şölenine katılmaya davet ediyor, herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bozkurt,, "Kazanan, Ülkemiz, ve, Demokrasimiz, olsun",
Yorumlar
Haber Yazılımı