CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BANDIRMA'YA GELİYOR
Haber
25 Mart 2024 - Pazartesi 21:53 Bu haber 826 kez okundu
 
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BANDIRMA'YA GELİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Bandırma'ya geliyor. 26 Mart Salı günü saat 17:00'de Cumhuriyet Meydanında Bandırma'lılarla buluşacak olan Özgür Özel'in mitingine katılımın yüksek olması bekleniyor.
Siyaset Haberi
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BANDIRMA'YA GELİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel  Bandırma'ya geliyor. 26 Mart Salı günü saat 17:00'de Cumhuriyet Meydanında Bandırma'lılarla buluşacak olan Özgür Özel'in mitingine katılımın yüksek olması bekleniyor. CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ve CHPBandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza'nın da hazır bulunacağı mitinge çevre ilçe CHP Belediye Başkan Adaylarının katılacağı öngörülüyor. 

CHP Bandırma ilçe Başkanlığından yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Özgür Özel 26 Mart salı günü saat 17:00'de Cumhuriyet meydanında Bandırma'lılarla buluşacak. Bu büyük buluşmaya tüm Bandırma'lı hemşehrilerimiz davetlidir" denildi.

CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza ise Bandırma’nın özgürlüğün, barışın, kardeşliğin, Atatürkçülüğün ve Cumhuriyet’in kenti olduğunu ifade eden Mirza, "Tüm Bandırma'lı hemşehrilerimi bu büyük buluşmaya davet ediyorum. Tüm hemşehrilerim 31 Mart'ta sandıklara sahip çıkmalıdır. 31 Mart'ta sandıkları patlatacağız" dedi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP, GENEL, BAŞKANI, ÖZGÜR, ÖZEL, BANDIRMA'YA, GELİYOR,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BANDIRMA'YA GELİYOR
Yorumlar
Haber Yazılımı