Dev satış iddiası: Ciner medya için masaya oturdular
Haber
29 Mayıs 2023 - Pazartesi 23:41 Bu haber 1409 kez okundu
 
Dev satış iddiası: Ciner medya için masaya oturdular
Gazeteci Ali Çağatay, Ciner Grubu’nun sahibi olduğu Habertürk, Show TV, Bloomberg HT gibi medya kuruluşlarının satışı için görüşmelerin başlandığını öne sürdü. Çağatay, medya grubunu iktidara yakınlığıyla bilinen Mehmet Cengiz ve Fuat Tosyalı'nın satın almak istediğini belirtti.
Türkiye Haberi
Dev satış iddiası: Ciner medya için masaya oturdular

Ciner Grubu’nun sahibi olduğu Habertürk, Show TV, Bloomberg HT gibi medya kuruluşlarının satışı için görüşmelerin başlandığı ileri sürüldü.

Bir dönem Ciner Grubu’nda görev yapan eski Bloomberg HT yöneticisi gazeteci Ali Cağatay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Türkiye’nin en büyük medya gruplarından Ciner Medya satış için masada. Turgay Ciner’e ait; Habertürk, Show TV, Bloomberg HT ve diğer medya organları el değiştiriyor. Mehmet Cengiz (Cengiz Holding) ve Fuat Tosyalı (Tosyalı Grubu), Ciner’le görüşmelere başladı.” iddiasında bulundu.

 

Medya grubunu satın almak için masada olduğu öne sürülen, Cengiz Holding’in sahibi Mehmet Cengiz ve Tosyalı Grubu’nun sahibi Fuat Tosyalı, AKP hükümetininin en yakındaki isimler olarak biliniyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dev, satış, iddiası:, Ciner, medya, için, masaya, oturdular,
Yorumlar
Haber Yazılımı