Has Romanlar Has Başkanların yanında
Haber
01 Mart 2024 - Cuma 10:00 Bu haber 865 kez okundu
 
Has Romanlar Has Başkanların yanında
Balıkesirli Romanlar, Gümüşçeşme ve 1. Gündoğan mahallelerinde Başkan Yücel Yılmaz’ı ve Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray’ı bayram havasında karşıladı. Balıkesir Has Romanlar Federasyonu Yücel Yılmaz ve Mesut Eray’ın yanında olduğunu açıkladı.
Bölge Haberi
Has Romanlar Has Başkanların yanında

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray ve Cumhur İttifakı gönüllüleriyle birlikte Gümüşçeşme ve 1. Gündoğan Mahallelerinde hemşerileriyle bir araya geldi. Serhendi Vakfı’nı ziyaret eden ve Gündoğan Seçim Ofisi açılışını gerçekleştiren Başkan Yücel Yılmaz ve Başkan Adayı Mesut Eray mahalleliler tarafından bayram havasında karşılandı, sevgiyle kucaklandı.

BİRLİKTE BAŞARDIK
YİNE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

AK kadrolar, Balıkesir Has Romanlar Federasyonu Başkanı Sadettin Altın ve diğer romanlar tarafından “Balıkesir Has Romanlar Federasyonu Yücel Yılmaz Başkanın Yanında” yazılı pankart ile karşılandı. ‘Gittiğimiz her yerde adeta bayram havası esiyor, sevgiyle kucaklanıyoruz!’ diyen Başkan Yılmaz, “31 Mart’ta tarihi bir zafer bizi bekliyor. Yeni projelerimizle gümbür gümbür geliyoruz. Hazırız, kararlıyız” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Has, Romanlar, Has, Başkanların, yanında, , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı