İnce'den, Kılıçdaroğlu’nu destekleme şartı
Haber
04 Mayıs 2023 - Perşembe 09:55 Bu haber 1263 kez okundu
 
İnce'den, Kılıçdaroğlu’nu destekleme şartı
Memleket Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Davutoğlu ve Babacan'ı göndersinler, CHP'ye destek vereyim. Ben gereğini yapmaya hazırım. Babacan ve Davutoğlu çekilirse Kılıçdaroğlu'na destek vereceğim" dedi.
Siyaset Haberi
İnce'den, Kılıçdaroğlu’nu destekleme şartı

Seçimlere sayılı günler kala Sözcü TV ekranlarına konuk olan Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnceMillet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme şartını açıkladı.

“Davutoğlu ve Babacan’ı göndersinler, CHP’ye destek vereyim.” diyen İnce, “Ben gereğini yapmaya hazırım. Babacan ve Davutoğlu çekilirse Kılıçdaroğlu’na destek vereceğim. Üç tane cumhurbaşkanı yardımcısı yeter. Sayın Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Bu isimler yeter, ben bir şey istemiyorum.” ifadelerini kullandı.

“Bunu neden daha önce dile getirmediniz?” sorusuna da yanıt veren İnce, “Siyaset bu. Ben size ‘Niye bu kıyafeti giydiniz?’ diyor muyum? Ben bu ülkede iddialı bir siyasetçiyim. 16 milyon oy almış bir siyasetçiyim. Öncesini, sonrasını ne yapacaksınız? Ben güzelce söylüyorum. Bunun zamanlamasını da ben yapayım müsaadenizle. Zamanımız bol, 10 gün var… Destekleyeceğim, at ikisini kenara… Olmaz onlarla, onları da yargılayacağız. Öyle yok, Yüce Divan’a gidecekler. Var mı bundan güzel teklif?” diye konuştu. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İnce'den,, Kılıçdaroğlu’nu, destekleme, şartı,
Yorumlar
Haber Yazılımı