KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇTI
Haber
04 Nisan 2023 - Salı 00:54 Bu haber 1353 kez okundu
 
KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇTI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13’ncü Cumhurbaşkanı seçilmesi için yurt çapında oluşturulan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Balıkesir İl Koordinatörlüğü seçim irtibat bürosunu düzenlediği törenle açtı. Açılışa katılanlara seçimden sonra dilek dilemeleri için “marteniçka” dağıtıldı.
Siyaset Haberi
KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇTI

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Balıkesir İl Koordinatörü Betül Gözel 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. CHP üyelerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı seçim irtibat bürosu açılışında önümüzdeki günlerde izlenecek yol hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

“TÜRKİYE GENELİNDE 77 İLDE VARIZ”
Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Seçim İrtibat Bürosu açılışında konuşan platformun Balıkesir İl Koordinatörü Betül Gözel, “Türkiye’nin 77 ilinde şu anda Kılıçdaroğlu’nun başkanlığı için çalışan gruplar var. Biz de Balıkesir olarak yaklaşık 8 aydır Balıkesir’de grubumuzu büyütmeye çalışıyoruz. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri başta algı çalışması şeklindeydi. Sayın Kılıçdaroğlu’nun başkan olabileceğini düşüncesini insanların kafasında uyandırmak ve alıştırmaktı. Ancak bilindiği gibi yaklaşık bir ay önce Altılı Masa’nın kararıyla kendisi cumhurbaşkanı adayı olarak çıktı. Bundan sonraki süreçte diğer ittifak partilerini de yanımıza katarak sahadaki ekibimizi büyütmeye ve mahallelere, kırsala, partimizin girmekte zorlandığı muhafazakar kesimle ilişkilere biraz daha ayrıntılı şekilde devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

“ÖNÜMÜZDE 45 GÜNÜMÜZ VAR”
Kimlerin Kılıçdaroğlu Gönüllüsü üyesi olduğu hakkında da bilgiler veren Gözel, “Kimler Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin üyesidir? Hangi ideolojiye, hangi düşünceye sahip olursa olsun, geçmişte hangi partiye destek vermiş olursa olsun bugün Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığını destekleyen herkes asli üyemizdir. Önümüzde seçime 45 gün kadar bir süre kaldı. Hepimizin çok çalışması gereken bir zaman var. Köprüden önceki son çıkış hepimizin ortak kanaatidir. Canla başla çalışacağız ve inşallah Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13’ncü cumhurbaşkanımız yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

   

Kaynak: Editör:
Etiketler: KILIÇDAROĞLU, GÖNÜLLÜLERİ, SEÇİM, İRTİBAT, BÜROSU, AÇTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı