KARABACAKOĞLU; "1 MAYIS EMEKÇİNİN VE YAKLAŞAN BAHARIN BAYRAMI"
Haber
02 Mayıs 2023 - Salı 05:53 Bu haber 1255 kez okundu
 
KARABACAKOĞLU; "1 MAYIS EMEKÇİNİN VE YAKLAŞAN BAHARIN BAYRAMI"
CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Fatma S.Karabacakoğlu 1 Mayıs emek ve Dayanışma Günü’nü Bandırma CHP İlçe Örgütü ve Emekçilerle kutladı. Karabacakoğlu "Bir haykırış, bir varoluş mücadelesidir benim güzel topraklarımda her daim 1 Mayıs! O yüzden işçinin, emekçinin ve yaklaşan baharın bayramı, Emek ve Dayanışma Günümüz 1 Mayıs Kutlu Olsun!” ifadelerinin altını çizdi.
Siyaset Haberi
KARABACAKOĞLU;

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Fatma S.Karabacakoğlu 1 Mayıs emek ve Dayanışma Günü’nü Bandırma CHP İlçe Örgütü ve Emekçilerle kutladı. Katılımın yoğun olduğu 1 Mayıs kutlamalarına İşçi ve memur sendikaları, siyasi partiler, sevil toplum kuruluşları, İDO iskelesi önünden pankartlar ve sloganlar eşliğinde Cumhuriyet meydanına kadar yürüdüler.

Cumhuriyet meydanında gerçekleşen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Emek platformu dönem sözcüsü Petroliş Bandırma Şube Başkanı Tuncay Topuz’un 1 Mayıs anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Fatma S.Karabacakoğlu “Türkiye İşçi Sınıfına Selam” diyerek yaptığı açıklamada, “Meydanlarda hasretimizi haykıranlara Paranın padişahlığını, Karanlığını yobazın, düşmanı yenecek işçi sınıfına selam! İşçinin, emekçinin kapitalizmin dişli çarkları arasında ezilmediği, emeğin yok sayılmayıp hakkın yenilmediği adaletli ve özgür 1 Mayıslar temennisiyle..! Bir haykırış, bir varoluş mücadelesidir benim güzel topraklarımda her daim 1 Mayıs! O yüzden işçinin, emekçinin ve yaklaşan baharın bayramı, Emek ve Dayanışma Günümüz 1 Mayıs Kutlu Olsun!” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KARABACAKOĞLU;, "1, MAYIS, EMEKÇİNİN, VE, YAKLAŞAN, BAHARIN, BAYRAMI",
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
KARABACAKOĞLU;
KARABACAKOĞLU;
KARABACAKOĞLU;
KARABACAKOĞLU;
Yorumlar
Haber Yazılımı