Kılıçdaroğlu 17-25 Aralık'ın kumpas olduğunu doğruladı
Haber
05 Mayıs 2023 - Cuma 03:46 Bu haber 1366 kez okundu
 
Kılıçdaroğlu 17-25 Aralık'ın kumpas olduğunu doğruladı
Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında, FETÖ'nün iktidara yönelik gerçekleştirdiği 17-25 Aralık Operasyonu'nun kumpas olduğunu kabul etti. Bugün, "17/25 Aralık Süreci’nde de Erdoğan'a deep fake ile sahte ses kayıtları yaptılar." diyen Kılıçdaroğlu geçtiğimiz yıllarda ise ses kayıtlarının doğru olduğunu savunmuş, "Benim öyle bir ses kaydım çıkarsa CHP Genel Başkanlığından ayrılırım" demişti.
- Haberi
Kılıçdaroğlu 17-25 Aralık'ın kumpas olduğunu doğruladı

ını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Seyahatimle ilgili bir şey olduğu söylendi gelen bilgi bu." diye konuştu.
Kaydın yayınlanması durumunda bir saat içinde sahte olduğunu ortaya koyacaklarını öne süren CHP lideri, "Bir dizi önlemler aldık, bunu saptayacak programlar var" dedi. Sözlerinin devamında siyasette 'bel altı vurmanın' yanlış olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Gizlimiz saklımız yok, evimizin mutfağını bile açtık." diyerek kendisini savundu.

Kılıçdaroğlu 17-25 Aralık'ın kumpas olduğunu doğruladı: Erdoğan'a da 'deep fake' ile ses kayıtları yaptılar

CHP lideri sözlerinin devamında ise çarpıcı bir açıklama yaptı. FETÖ'nün iktidara yönelik gerçekleştirdiği 17-25 Aralık'ın kumpas olduğunu kabul eden Kılıçdaroğlu, "17/25 Aralık Süreci’nde de Erdoğan'a deep fake ile sahte ses kayıtları yaptılar." diye konuştu.
 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Kılıçdaroğlu, 17-25, Aralık'ın, kumpas, olduğunu, doğruladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı