Okul Sporları Ödülleri Verildi
Haber
18 Şubat 2022 - Cuma 09:57 Bu haber 3064 kez okundu
 
Okul Sporları Ödülleri Verildi
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde gerçekleştirilen okul sporları turnuvalarında dereceye giren sporculara madalyaları ve kupaları “Okul Sporları Ödül Töreninde” verildi.
Spor Haberi
Okul Sporları Ödülleri Verildi

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan geniş katılımlı tören Kurtdereli Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Basketbol, futbol, futsal, hentbol ve voleybol dallarında  yapılan 640 müsabakada 274 okul ve 7 bin 524 öğrenci yer aldı.

Spora gönül veren öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Vali Hasan Şıldak yaptığı konuşmada, "Sporun olduğu yerde hep iyi şeyler vardır, ilk üçe giren takımlarımızı kutluyorum. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hedefimiz Balıkesir'de spor alanında daha iyi şeyler başarmaktır. Bunun yolu da okullarımızdan geçiyor. Yetenek taraması yapılmasına çok önem veriyoruz. Herkes spor yapabilir ama spora yatkın olmak, yetenekli olmak ayrı bir durum. Biz onu bulmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin sporla buluşmasını çok arzu ediyoruz.” dedi. 

Konuşmaların ardından, 14 kategoride dereceye giren okullara ödüllerin verilmesiyle tören sona erdi.

Törene Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, çok sayıda sporcu ve ilgililer katıldı.
Kaynak: Editör:
Etiketler: Okul, Sporları, Ödülleri, Verildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı