ÖZTAYLAN, ” ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DAHA GELİŞMİŞ BİR BANDIRMA’YA ŞAHİTLİK EDECEĞİZ”
Haber
11 Nisan 2023 - Salı 09:18 Bu haber 2838 kez okundu
 
ÖZTAYLAN, ” ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DAHA GELİŞMİŞ BİR BANDIRMA’YA ŞAHİTLİK EDECEĞİZ”
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Ali Taylan Öztaylan, adaylığı açıklandığı akşam Bandırma İlçe Teşkilatında partililerle bir araya geldi. Öztaylan, ” Önümüzdeki yıllarda daha gelişmiş bir Bandırma’ya şahitlik edeceğiz” dedi. BandırmaMeydan.
Siyaset Haberi
ÖZTAYLAN, ” ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DAHA GELİŞMİŞ BİR BANDIRMA’YA ŞAHİTLİK EDECEĞİZ”

Ak Parti Balıkesir Milletvekili 4. Sıra adayı Ünlü siyasetçi Cemal Öztaylan’ın oğlu Ali Taylan Öztaylan adaylığı açıklandığı günün akşamı Bandırma İlçe Teşkilatına gelerek partileri ile bir araya geldi. Parti binasında yapılan toplantıda konuşan Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Öztaylan’ı seçim sürecinde Teşkilat olarak destekleyip, gece gündüz çalışarak Meclise göndereceklerini söyledi.

Başkan Doğan’ın konuşmasının ardından partililere seslenenen Milletvekili Adayı Ali Taylan Öztaylan, ” Hem Teşkilatı, hem devleti bilen, hem de siyasetin hamurunu almış, babamın parçasında büyümüş bir kardeşinizim. Zor bir seçim sürecine giriyoruz. Türkiye’nin ikinci yüz yılına giriyoruz. Bizde hem devlet olarak hem parti olarak tüm stratejimizi bunun üzerine kurduk. İnşallah 14 Mayıs akşamı bu işi bitireceğiz ve yola devam edeceğiz. Önümüzdeki yıllarda çok gelişmiş bir Bandırma’ya şahitlik edeceğiz. Biz hep beraber Ak Partinin feraseti ile devletimizin gücü ile, milletimizin de desteği ile daha güzel ve gelişmiş bir Bandırma’ya doğru hareket edeceğiz. Bu işin en önemli tarafı teşkilattır. Bandırma İlçe Başkanımız Mehmet Abimizin önderliğinde Bandırma’da en güzel sonuca ulaşacağımıza inanıyorum”diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÖZTAYLAN,, ”, ÖNÜMÜZDEKİ, YILLARDA, DAHA, GELİŞMİŞ, BİR, BANDIRMA’YA, ŞAHİTLİK, EDECEĞİZ”,
Yorumlar
Haber Yazılımı