'SINIR ÖTESİ HAREKÂTLARDAN RAHATSIZ OLANLAR.!
Haber
20 Ocak 2024 - Cumartesi 00:19 Bu haber 789 kez okundu
 
'SINIR ÖTESİ HAREKÂTLARDAN RAHATSIZ OLANLAR.!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak olmaktır. Gazi Mustafa Kemal'in partisini götürdüler, bölücü örgütün partisi DEM'e verdiler' ifadelerini kullandı.
Siyaset Haberi
'SINIR ÖTESİ HAREKÂTLARDAN RAHATSIZ OLANLAR.!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada CHP'nin istismar siyaseti yaptığını ve DEM Parti'nin elinde oyuncak olduğunu söyledi. Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal'in partisini götürdüler, bölücü örgütün partisi DEM'e verdiler. Bay Kemal'i yalnızlığa iterek başa Özel'i getirerek bölücü örgütün güdümündeki parti DEM'lemek oldu." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN:CHP DEM PARTİ'NİN ELİNDE OYUNCAK OLDU

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova'da yaptığı konuşmada, CHP ve DEM Parti'yi eleştirdi. CHP'nin DEM Parti gibi bölücü bir partinin elinde oyuncak olduğunu söyleyen Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak olmaktır. Bu zihniyet 18 yıl hapse mahkum olmuş bir siyasetçiyi TBMM'ye taşımak için cezaevlerindeki terör örgüt mensuplarını salmanın hesabını yapıyorlar. 3-5 oy fazla oy almak için hoyratça çiğnenmedik ilke bırakmadılar.

Gazi Mustafa Kemal'in partisini götürdüler, bölücü örgütün partisi DEM'e verdiler. Bay Kemal'i yalnızlığa iterek başa Özel'i getirerek bölücü örgütün güdümündeki parti DEM'lemek oldu.

'SINIR ÖTESİ HAREKÂTLARDAN RAHATSIZ OLANLAR BUNLAR'

 

Yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. CHP ve DEM birlikte hareket ediyor. Milletin lehine ne iş varsa CHP ve DEM birlikte iş koyuyor. SİHA'lardan rahatsız olanlar bunlar, bölücü emellere set çeken sınır ötesi harekatlarımızdan rahatsız olanlar bunlar. 30 yıllık işgalin ardından Karabağ'ın özgürlüğüne kavuşmasından rahatsız olanlar bunlar.

İsrail-Filistin arasında ne yazık ki İsrail'in yanında yer alanlar bunlar. Hırsızlıkları, yolsuzlukları, Belediyelerde yolsuzlukları ortaya çıkınca gazetecilere saldıran kadınlarımıza küfür edenler yine bunlar. Siyasette seviyeyi daha ne kadar düşürebilirler dedikçe her gün yeni bir skandalla çukurlaşanlar yine bunlar.

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'SINIR, ÖTESİ, HAREKÂTLARDAN, RAHATSIZ, OLANLAR.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı