SPORCULARIMIZ KILIÇLARINI KONUŞTURDU
Haber
04 Şubat 2022 - Cuma 13:06 Bu haber 2255 kez okundu
 
SPORCULARIMIZ KILIÇLARINI KONUŞTURDU
Eskrim Branşında Sporcularımızdan Büyük Başarı. Türkiye Eksrim Federasyonu faaliyet programı kapsamında Antalya'da düzenlenen U10-U12-U14 Flöre Açık Turnuvasında ilimizi temsil eden sporcularımız madalyaları topladı.
Spor Haberi
SPORCULARIMIZ KILIÇLARINI KONUŞTURDU

Antalya, Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) tarafından düzenlenen ‘U10-U12-U14 Flöre Açık Turnuva'da flörecileri ağırladı. Türkiye'nin 7 ilinden eskrim sporcularına ev sahipliği yapılan turnuvada, TUI Magic Life Jacaranda Otel'de üç gün süren kıyasıya mücadelenin ardından dereceye giren sporcular madalya mutluluğu yaşadı. Türkiye Eksrim Federasyonu faaliyet programı kapsamında Antalya'da düzenlenen U10-U12-U14 Flöre Açık Turnuvasında ilimizi temsil eden sporcularımız madalyaları topladı. 10, 12 ve 14 yaş altı flörecilerin madalya için ter döktüğü turnuvada; U14’te Arda Barış Demircan ve Balıkesir’den ilimizi temsil eden sporcumuz Alara Atmaca, U10’da Rutkay Çınar Bayrak ve Selin Ece İncesu, U12’de ise Ada Küfeciler ile Kuzey Aydemir altın madalyanın sahibi oldu.

TEF 2019-2020 faaliyet takviminde yer alan turnuvaya, ‘Adıyaman, Ankara, Balıkesir, Bursa, İstanbul, İzmir ve Muğla' illerinden eskrimciler katıldı. Turnuvada dereceye giren sporcular madalya ve başarı sertifikalarını TEF Başkan Vekili Ahmet Hakan Hayber, TEF Teknik Kurul ve Olimpiyat Koordinatörü Recep Koç, TEF Organizasyon Kurul Üyesi Turgay Caner ve Eskrim Antalya İl Temsilcisi Yiğit Akdeniz'in elinden aldı.

İlimizi temsil eden ve başarılı olan sporcularımız ve antrenörlerini tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu "Balıkesir olarak Eskrim branşını çok önemsiyorum. Antrenörlerimizle her geçen gün artan talepler doğrultusunda geliştirme yönünde ciddi çalışma içerisindeyiz. Yeni katılacak sporcularla birlikte çıtanın daha da yükseklere taşınacağına inancım tam" dedi.

Balıkesir’den katılan sporcularımızın başarıları şu şekilde:

 

U10 Kız Flöre

Duru PERÇİN 2.

 

U12 Erkekler Flöre

Tuna AKAN 3.

 

U12 Kız Flöre

Nil KIRTAY 2.

 

U14 Kız Flöre

Alara ATMACA 1.

Elvin GÜLIŞIK 2.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SPORCULARIMIZ, KILIÇLARINI, KONUŞTURDU,
Yorumlar
Haber Yazılımı