"Temiz bir çevre için hep birlikte el ele!"
Haber
14 Temmuz 2023 - Cuma 02:53 Bu haber 1466 kez okundu
 
"Temiz bir çevre için hep birlikte el ele!"
Bandırma Belediyesi, sayfiye, rekreasyon ve yeşil alanların temiz bırakılması konusunda herkesi el ele hareket etmeye davet etti.
Çevre Haberi

 

Bandırma Belediyesi, sayfiye, rekreasyon ve yeşil alanların temiz bırakılması konusunda herkesi el ele hareket etmeye davet etti.

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte uğrak noktası haline gelen piknik alanları, plajlar, parklar ve benzeri diğer açık hava mekanlarının ziyaretçilerine, çevreyi korumaları çağrısı yapıldı. Bandırma Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, söz konusu alanların düzenli olarak mıntıka temizliklerinin yapıldığı ancak ziyaretçilerden de aynı hassasiyeti göstermelerinin beklendiği belirtildi. Vatandaşlar, çevreye çöp bırakılmaması noktasında duyarlı davranmaya davet edildi.

Bandırma Belediyesi tarafından konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, el ele vererek temiz bir çevre oluşturmanın önemi vurgulanırken, “Bandırma Belediyesi, çevre temizliği konusunda düzenli olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Ancak belediyenin çabaları yeterli olmayabilir. İşte bu noktada her bir bireyin katılımı büyük önem taşımaktadır. Kendi sorumluluğumuzun bilincinde olarak, çevremizdeki atıkları toplamak, doğayı korumak ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak için birlikte hareket etmeliyiz. Temiz bir çevre, sağlıklı bir yaşamın temel taşlarından biridir ve hepimizin ortak çabasıyla gerçekleştirilebilir. Hep birlikte, kentimizin doğal güzelliklerini ve temiz çevresini gelecek nesillere aktarmanın mutluluğunu paylaşalım,” denildi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: "Temiz, bir, çevre, için, hep, birlikte, el, ele!",
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Yorumlar
Haber Yazılımı