YAVUZ SUBAŞI'DAN MÜSİAD'A ZİYARET
Haber
30 Ocak 2023 - Pazartesi 23:49 Bu haber 1473 kez okundu
 
YAVUZ SUBAŞI'DAN MÜSİAD'A ZİYARET
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan yönetim kurulu üyeleri ile beraber MÜSİAD’ı ziyaret ettiler. Yeni seçilen Başkan Tolga Tetik’i kutlayan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı basının gündeme ait sorularını da yanıtladı.
Manşet Haberi
YAVUZ SUBAŞI'DAN MÜSİAD'A ZİYARET

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan yönetim kurulu üyeleri ile beraber MÜSİAD’ı ziyaret ettiler.  Yeni seçilen Başkan Tolga Tetik’i kutlayan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı basının gündeme ait sorularını da yanıtladı.

Bandırma’nın sanayileşme yolunda hızla ilerlediğini ifade eden MÜSİAD Başkanı Tolga Tetik “ Öncelikle ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Yeni seçildiğimiz bu yolda bize destek oldunuz. Bandırma hızla sanayileşen bir kent. MÜSİAD olarak bu sanayileşmenin bir parçası olmaktan mutluyuz. “ Dedi.

Tolga Tetik’in yeni görevinde başarılı olacaklarına inandıklarını söyleyen Ak Parti Milletvekili Yavuz Subaşı “ MÜSİAD bu ülkenin önemli kuruluşlarından biridir. Bandırma’da da iş insanlarına öncelik ettiklerini biliyoruz. Tolga Tetik başkana da yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. “ Dedi

Kaynak: Editör:
Etiketler: YAVUZ, SUBAŞI'DAN, MÜSİAD'A, ZİYARET,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
YAVUZ SUBAŞI'DAN MÜSİAD'A ZİYARET
Yorumlar
Haber Yazılımı