14 Mayıs’ı kundaklamak için karanlık eller devrede
Haber
11 Mayıs 2023 - Perşembe 16:42 Bu haber 1726 kez okundu
 
14 Mayıs’ı kundaklamak için karanlık eller devrede
Ordu'da vatandaşlara hitap eden Bahçeli, 'Son günlerde 14 Mayıs’ı kundaklamak için karanlık eller devrededir. Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır.' dedi.
Siyaset Haberi
14 Mayıs’ı kundaklamak için karanlık eller devrede

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ordu'da açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin açıklamaları şöyle; Aziz Vatandaşlarım, Muhterem Ordulular, Değerli Dava Arkadaşlarım, Saygıdeğer Hanımefendiler, Beyefendiler, Hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Bizleri kavuşturan Cenab-ı Allah’a ham ediyorum.

 

Yurt içinde ve yurt dışında hayatın zorluklarına fedakârca göğüs geren tüm vatandaşlarımıza en halisane selamlarımı iletiyorum.
Ordu’da hayat mücadelesi veren her vatandaşımı bağrıma basıyorum. “Aziz Milletim Sıra Sende” temasıyla düzenlediğimiz bu açık hava toplantımıza teşrif eden, gücümüze güç ekleyen, heyecanıyla önümüzü aydınlatan Ordulu kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 3 gün sonra yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ülkemizin dirliğine, milletimizin birliğine, demokrasimizin geleceğine, insanımızın huzur ve refahına hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum.

Bunun yanında seçimlerin sağduyulu, sakin, huzurlu ve demokratik olgunluk içinde gerçekleşmesini diliyorum. Bugünkü toplantımızın tertip ve temininde emeği geçen tüm dava arkadaşlarımı içtenlikle kutluyorum. Hepinize hoş geldiniz, safalar geldiniz diyorum.

"14 MAYIS'I KUNDAKLAMAK İÇİN KARANLIK ELLER DEVREDE"

Değerli Kardeşlerim, Değerli Dava Arkadaşlarım, 77 yıllık çok partili siyasi hayatımızın en mühim seçimleri için geri sayım başladı. Önümüzdeki Pazar günü istikbal haklarımızla ilkel hezeyanlar arasında bir tercih yapılacaktır. Türk milleti sandığın başında Cumhuriyet’in yeni yüzyılını oylayacaktır. İnanıyorum ki, Ordu’nun dereleri önümüzdeki Pazar bir başka güzel akacak, Karadeniz daha da şahlanacaktır. 14 Mayıs 2023 tarihinde, hem 13’üncü Cumhurbaşkanımızı belirleyeceğiz, hem de 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimini yapacağız.

Son günlerde 14 Mayıs’ı kundaklamak için karanlık eller devrededir. Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır. Küresel medya, dış güçler, emperyalizme ruhunu satmış iç odaklar, sosyal medya teröristleri, ajan provokatörler, bölücü çevreler, azgınlaşmış Türk düşmanları 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’nın mukadder zaferini gölgelemek amacıyla alçakça kurgu ve kumpas peşindedir. Ancak ne yapsalar boş, hangi iftirayı atsalar boşuna, milletin iradesine ket vuramayacaklar, Türkiye’nin hızını kesemeyecekler, Türk milletinin zaferini önleyemeyecekler. Kavga arayanlara sabır ve sebatla muamele edeceğiz.

"TÜRK VE TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFİNE MUTLAKA ULAŞMA KARARINDAYIZ"

Kaos arzulayanlara sarsılmaz duruşumuzla engel olacağız. Demokrasi kültürümüzü baltalamak, istikrarımızı budamak, ülkemizi bunalıma sokmak isteyenlere iman ve irademizle direneceğiz. Çünkü biz Türkiye’yi çok seviyoruz. Aziz vatanımızı canımızdan aziz biliyoruz. Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefine de mutlaka ulaşma kararındayız. Şimdi siz söyleyiniz, Ordu’nun kararlılığınızı hep bir ağızdan haykırınız:

* 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine hazır mısınız?
* Sandığa gidecek misiniz?
* Millet ve vatan düşmanlarına, yerli ve yabancı bozgunculara ders verecek misiniz?
* Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ordu milletvekili adaylarını TBMM’ne gönderecek misiniz?
* Cumhur İttifakı’nın yanında mısınız?
* Cumhurbaşkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı çok yüksek bir destekle yeniden seçecek misiniz?
* Söz mü? Sandıklardan taşıyor muyuz? Vatana sahip çıkıyor muyuz? Bayrağa sahip çıkıyor muyuz?

"BİR GELECEĞE ÇAĞRIDIR BİZİM ÇAĞRIMIZ"

Maşallah sizlere, Allah var etsin hepinizi. Aziz Milletim Sıra Sende. Ordulu kardeşlerim sıra alayınızda. “Devlet ve Milletiyle, Hep Birlikte ve Her Şeyden Önce Türkiye” Çağrımız birliğe, dirliğe, kardeşliğe ve huzuradır. Çağrımız dik baş, tok karın, mutlu yarınadır. Çağrımız yükselen ve süper güç mertebesine çıkacak Türkiye’yedir. “Komşusu açken tok yatmayacak” yüksek vicdanların, “Fırat kenarında otlayan kuzunun” vebalini duyacak tertemiz gönüllerin, “Aç iken doyurdum, çıplak iken giydirdim, az milleti çok kıldım” diyenlerin bulunacağı ve buluşacağı ahlaklı, adaletli, inançlı, erdemli, hakça paylaşımı esas alan bir geleceğe çağrıdır bizim çağrımız.'

 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: 14, Mayıs’ı, kundaklamak, için, karanlık, eller, devrede,
Yorumlar
Haber Yazılımı