Erdoğan'dan Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesiyle ilgili ilk açıklama
Haber
11 Mayıs 2023 - Perşembe 16:36 Bu haber 1490 kez okundu
 
Erdoğan'dan Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mamak-Altındağ mitinginde konuşuyor.
Siyaset Haberi
Erdoğan'dan Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesiyle ilgili ilk açıklama

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Biraz önce Pursaklar’daydık. Orada da görülmeye değer bir manzara vardı. Birazdan Sincan’a geçeceğiz. Orada da kardeşlerimizle bir araya geleceğiz. Ziyaret ettiğimiz her şehirde milletimizin Türkiye Yüzyılını nasıl sahiplendiğini görüyoruz. Pazar günü balkon konuşmamızın hazırlığını yaptınız mı?

SANDIKLAR PATLAMALI

 

Sandıklar patlamalı. Şu karşımda gördüğüm kararlılık bizim de çalışma şevkimizi arttırıyor. Bugün burada 2007’de vesayete meydan okurken yaşadığımız duyguları hissettim.

MUHARREM İNCE AÇIKLAMASI: DOĞRUSU ÜZÜLDÜM

 

TÜRKİYE'YE BUNLAR NE VEREBİLİR?

14 Mayıs, Kılıçdaroğlu'nun bay bay Kemal olacağı gündür. Vesayetçilerden, tefecilerden kurtardığımız Türkiye'ye bunlar ne verebilir. Milletimiz size kendi kaderini teslim etmez.

ERDOĞAN'I NASIL VURACAKLAR ONU İZLİYOR

Az önce gördüğünüz manzara biz Atatürk Havalimanı’na indik bizden önce Bay Bay Kemal gelmiş FETÖ’cüler onu alıyorlar geçiriyorlar ve Bakırköy Belediye Başkanı’nın evine gidiyor ve kahvesini içiyor. Orada Erdoğan’ı nasıl vuracaklar onu izliyor. Biz Atatürk Havalimanı’na indiğimizde savaş uçakları üzerimizden geçiyordu.

MİLLET SİZE ÜLKESİNİ TESLİM ETMEZ

 

PKK’lıları FETÖ’cüleri ceza evinden salma, devlete doldurma sözüyle belki birilerine şirin görüne bilirsin ama millet size ülkesini teslim etmez. Bu Selo, kimdir bu Selo. Bu Selo Diyarbakır’da 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan haindir. Ve 51 Kürt kardeşimizi öldüren bu Selo şimdi Kılıçdaroğlu ve diğerleri bunu kurtarmak için çalışıyorlar. Başaramayacaksınız. Allah’ın izniyle biz geliyoruz yine. Başaramayacaksınız.

ŞİMDİ BİR DE LGBT ÇIKTI

Tefecilere ülkenin kaynaklarını akıtma vaadiyle belki Londra’nın tefecilerinden 300 milyar dolar getirecekmiş. Nerede bu paralar böyle yollara savruldu. Şimdi bir de LGBT çıktı. LGBT gibi sapkın akımlara mavi boncuk dağıtarak belki İstanbul’un belli semtlerinden alkış alabilirsin. Ama bu millet sana bu ülkeyi teslim etmez.

Şimdi ne yaptı adaylardan bir tanesi adaylıktan çekilmiş. Tabi niye çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar devam etseydi. Şimdi biz diğerleriyle devam ediyoruz. Önemli olan benim milletimin vereceği karar.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Erdoğan'dan, Muharrem, İnce'nin, adaylıktan, çekilmesiyle, ilgili, ilk, açıklama,
Yorumlar
Haber Yazılımı