AK Parti kongreye gidiyor!
Haber
03 Eylül 2024 - Salı 15:50 Bu haber 387 kez okundu
 
AK Parti kongreye gidiyor!
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. MYKK'ya başkanlık eden Erdoğan, AK Parti'yi kongreye götürecek kararı imzaladı.
Siyaset Haberi
AK Parti kongreye gidiyor!

AK Partide Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan toplantı saat 14.20 sıralarında başladı. MKYK toplantısına bakanlar da katıldı.

MKYK toplantısına başkanlık eden Erdoğan, AK Parti'nin 8'inci kongre sürecini başlatan imzayı attı. Kulislere yansıyan haberlere göre, 2025 ilkbaharı bitmeden AK Parti'nin kongre takvimi tamamlanmış olacak. Özellikle nüfusu 100 bin üzeri olan il ve ilçelerde öğleden önce merkez seçimin olacağı, öğleden sonra geniş istişarelerin yapılacağı bir yol izlenecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarının ardından Ankara ve İstanbul'daki il kongrelerine de katılması bekleniyor. Öte yandan, kongrelerde parti kadrolarında değişime gidileceği ifade ediliyor.

 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, Parti, kongreye, gidiyor!,
Yorumlar
Haber Yazılımı