AK PARTİ'NİN SEÇİM ARACINA SALDIRI!
Haber
04 Mayıs 2023 - Perşembe 20:18 Bu haber 1469 kez okundu
 
AK PARTİ'NİN SEÇİM ARACINA SALDIRI!
Erdek’te dolaşan AK Parti seçim aracı, müzik yayını yaptığı gerekçesi ile 2 kişinin saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansırken, olayla ilgili 2 kişi gözaltanı alındı. Şahısların aracın içinde bulunan kadın kolları üyelerini tehdit ettiği iddia edilirken, araç sürücüsü ise darp edildi.
Manşet Haberi
AK PARTİ'NİN SEÇİM ARACINA SALDIRI!

 

Erdek’te dolaşan AK Parti seçim aracı, müzik yayını yaptığı gerekçesi ile 2 kişinin saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansırken, olayla ilgili 2 kişi gözaltanı alındı. Şahısların aracın içinde bulunan kadın kolları üyelerini tehdit ettiği iddia edilirken, araç sürücüsü ise darp edildi. Olayı haber alan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, il merkezine 140 kilometre uzaklığındaki Erdek ilçesine giderek geceyi ilçede geçirdi. Başkan Başaran, “Çok rahat bir şekilde fikrimizi, hür irademiz ile açıklama imkanı Erdek’te ortadan kaldırılmaya çalışıldı. Basit bir saldırı olarak geçiştirmek çok çok yanlış olacaktır dedi.

 

Erdek’te AK Parti’nin seçim aracı 2 kişinin yüksek sesle müzik çaldığı iddiası ile saldırıya uğradı.
Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde meydana gelen olayda AK Parti’nin seçim aracı ilerlerken bir restorandan çıkan 2 şahıs araçtan yapılan müzik yayınının yüksek sesli olduğunu iddia ederek tartışmaya başladı. Araçta Erdek AK Parti Kadın Kollarına mensup 7 bayan bulunurken, şahıslardan birinin kapıyı açarak bayanları tehdit ettiği iddia edildi. Olaya müdahale etmek isteyen araç sürücüsünün ise B.K. isimli şüpheli tarafından darp edildiği öne sürüldü. Olayın ardından AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek konuyla ilgili bilgi aldı. Başkan Alioğlu, “Şu an Erdek Emniyetinin önündeyiz. İstemediğimiz, hazzetmediğimiz bir durumdan dolayı buradayız. Biz Erdek’te temiz, düzgün bir siyasetten yanayız. Bazıları ise Erdek’te temiz siyaseti bozmaktan yana. Biz Erdekliler olarak birlik ve beraberlik içinde yaşamak istiyoruz. Bizim düğünümüzde bir, cenazemizde bir. Biz provokatörlükten yana değiliz” dedi.

MHP Erdek ilçe başkanı Davran ise sağduyu çağrısı yaparak, “Münferit bir olaydır. AK Parti seçim aracımıza saldırı oldu. Herhangi bir yere çekmiyoruz. Seçime 10 gün kaldı. Herkesi sağ duyuya davet ediyoruz” dedi.AK Parti İl Başkanı Başaran geceyi Erdek’te geçirdi. Öte yandan saldırı anı güvenlik kameralarınca kaydedilirken, sürücünün darp edildiği anlar da gün yüzüne çıktı. Olayla ilgili 2 şahıs gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİ'NİN, SEÇİM, ARACINA, SALDIRI!,
Yorumlar
Haber Yazılımı