Akın.'dan Bandırma'ya sevgi ve gurur
Haber
12 Ekim 2023 - Perşembe 03:31 Bu haber 1522 kez okundu
 
Akın.'dan Bandırma'ya sevgi ve gurur
CHP Balıkesir milletvekili ve CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın,Bandırma'nın kurtuluş gününü kutlayarak, Bandırmalı olmaktan gurur duyduğunu söyledi.
Bandırma Haberi
Akın.'dan Bandırma'ya sevgi ve gurur

‘BANDIRMAMIZ’IN ŞANLI TARİHİYLE GURUR DUYUYORUM’

CHP Balıkesir milletvekili ve CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 17 Eylül Bandırma’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümünde yayınladığı mesajında, “Bandırmamız’ın vatan sevgisi ve kahramanlıklarla dolu şanlı tarihiyle gurur duyuyorum” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 9 Eylül Bandırma’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlandı. Akın, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda, Kurtuluş Savaşı’nın önemli şehirlerinden olan Bandırmamız’da, kahraman atalarımız, 101 yıl önce 17 Eylül 1922’de Kuva-yi Milliye ruhu ile bağımsızlık mücadelemize öncülük ederek cennet vatanımızı düşman işgalinden kurtardı. İstiklal madalyası sahibi bir dedenin torunu olarak, Bandırmamız’ın vatan sevgisi ve kahramanlıklarla dolu şanlı tarihiyle gurur duyuyorum. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. 17 Eylül Bandırmamız’ın Kurtuluş Günü kutlu olsun.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Akın.'dan, Bandırma'ya, sevgi, ve, gurur,
Yorumlar
Haber Yazılımı