ALİ TAYLAN ÖZTAYLAN: "BİZLER HER ZAMAN İŞÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ"
Haber
11 Mayıs 2023 - Perşembe 13:59 Bu haber 1379 kez okundu
 
ALİ TAYLAN ÖZTAYLAN: "BİZLER HER ZAMAN İŞÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ"
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Ali Taylan Öztaylan CHP Milletvekili Adayı Selim Panç'ın yaptığı beyanat doğrultusunda Bandırma Eğitim Araştırma Hastanesindeki baskı iddialarının gündeme gelmesi ile ilgili açıklamada bulundu.
Siyaset Haberi
ALİ TAYLAN ÖZTAYLAN:

 


Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Ali Taylan Öztaylan  CHP Milletvekili Adayı Selim Panç'ın yaptığı beyanat doğrultusunda Bandırma Eğitim Araştırma Hastanesindeki baskı iddialarının gündeme gelmesi ile ilgili açıklamada bulundu.
 
Öztaylan Açıklamasında; "Bandırma Araştırma ve Eğitim Hastanemizde çalışan hiçbir işçiye Chp Milletvekili Adayı Sayın Selim Panç’ın yaptığı beyanat doğrultusunda bir baskı kesinlikle uygulanmamıştır. Şahsın iddiası abesle iştigal olmakla birlikte,  kazanamama korkusunun verdiği panik havasını ve karalama çalışmalarını ortaya koyduğu değerlendirilmektedir.

Diğer yandan, söz konusu açıklamada kimsenin emeği ile oynanmayacağı belirtilmesine rağmen Chp yönetimine geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden  15.100 işçi kardeşimizin işine son verilmesi hususunu hassaten tüm emekçi kardeşlerimin dikkatine sunmak isterim.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın taşeron işçilerimize kadro hakkını tanıması ve çalışanlarımıza verdiği zam müjdesi ile işçilerimizin her daim yanında olduğunu göstermiştir." dedi.
 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: ALİ, TAYLAN, ÖZTAYLAN:, "BİZLER, HER, ZAMAN, İŞÇİLERİMİZİN, YANINDAYIZ",
Yorumlar
Haber Yazılımı