ARICAN OKURLARIYLA BULUŞUYOR
Haber
28 Eylül 2023 - Perşembe 00:22 Bu haber 1263 kez okundu
 
ARICAN OKURLARIYLA BULUŞUYOR
Bandırma Belediyesinin organizasyonuyla bu yıl 5.'si düzenlenen BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ'nde okurlarıyla buluşacak olan Araştırmacı Gazeteci Yazar Engin Arıcan da okurlarıyla bir araya gelip kitaplarını imzalayacak. Bandırma Kitap Günleri Organizasyonu kapsamında 2 EKİM PAZARTESİ günü 12:00-19:00 saatleri arasında kitap standında kitaplarını imzalayacak olan yazar, aynı gün saat 15:00'te söyleşiye katılarak okurlarıyla fikir alışverişinde bulunacak.
Manşet Haberi
ARICAN OKURLARIYLA BULUŞUYOR

Bandırma Belediyesinin her yıl geleneksel hale getirdiği Bandırma Kitap Günleri bu yıl da bir çok yazar ve şairin okurlarıyla buluşma noktası olacak. 30 eylül - 7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Bandırma Kitap Günlerinde, Bandırma bir çok yazar ve şaire ev sahipliği yapacak. Bir çok yayın kuruluşu stand açacak. Kitap okurları yazar ve şairlerle bir araya gelip sohbet etme fırsatı bulacak. Bandırma Belediyesinin organizasyonuyla bu yıl 5.'si düzenlenen BANDIRMA KİTAP GÜNLERİ'nde okurlarıyla buluşacak olan Araştırmacı Gazeteci Yazar Engin Arıcan da  okurlarıyla bir araya gelip kitaplarını imzalayacak. Bandırma Kitap Günleri Organizasyonu kapsamında 2 EKİM PAZARTESİ günü 12:00-19:00 saatleri arasında kitap standında kitaplarını imzalayacak olan yazar, aynı gün saat 15:00'te söyleşiye katılarak okurlarıyla fikir alışverişinde bulunacak.

 

ENGİN ARICAN

90’lı yılların başında haftalık,ofset  gazeteciliğin Bandırma'daki ilk örneği Marmara Vatan ile Basın-yayıncılık faaliyetleri içinde yer ayan Engin Arıcan, ‘92 yılında yine Bandırma ve bölgenin ilk,ofset dergisi REALİTE’nin genel yayın yönetmenliğini üslenerek yoluna devam etti.1995 yılında Bandırma ve bölgenin ilk,günlük, ofset gazetesi İlkHaber gazetesinin de genel yayın yönetmenliğini üstlenen Arıcan,  daha sonra basın-yayın faaliyetlerini zenginleştiren İlkHaber Yayın Grubu’nun sorumluluğunu üstlenirken İlkHaber Radyo’da  bir dizi haber programı, söyleşi ve habere imza attı. Güney Marmara Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanlığını yaptı. Edip Uğur’un Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanlığı döneminde basın danışmanlığını da 3,5 yıl üstlenmiş Arıcan, yaklaşık 1 yıl da Balıkesir Ekspres Gazetesi Köşe Yazarlığı ve Bandırma Temsilciliği ile birlikte TV 100’de haber programcılığı yaptı. SonKurşun gazetesinin genel yayın yönetmeliğini sürdürdü.3,5 yıl da Gönen Gürses gazetesinin genel yayın yönetmenliğini üstlenmiş Arıcan, mesleki  yaşamında bugüne kadar sayısız makale  yazdı, bir çok  TV ve radyo programına ve konferans ile panele  konuşmacı olarak  katıldı.

İşkur, Çark Döndükçe, Su Çürüdü, Mysia, Çaloba Bozkurtları, Çığlık, Sarı Paşa, Çizgilerle Sarı Paşa, Poyrazın Çocukları, Kurtuluş’un Kalemleri-(Hasan Basri-Mehmet Akif,) Lejyon kitapları ile yazarlık yaşamında da yerini almış olan Arıcan. Türkiye Yazarlar Sendikası, Uluslararası PEN üyesi ve Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’nin üyesi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ARICAN, OKURLARIYLA, BULUŞUYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı