Arıcan: Neden ve niçin mi!?
Haber
14 Kasım 2022 - Pazartesi 10:59 Bu haber 1672 kez okundu
 
Arıcan: Neden ve niçin mi!?
Gazeteci-Yazar Engin Arıcan, İstanbul'da İstiklal caddesinde gerçekleşen bombalı saldırıyı değerlendirdi.
Manşet Haberi
Arıcan: Neden ve niçin mi!?

İstanbul’un en kalabalık  ve turistlerin en çok ilgi gösterdikleri İstiklal caddesinde Pazar günü saat  16.20 sularında bölücü terör örgütü PKK/YPG’li teröristlerin patlattığı bomba 6 yurttaşımızın vefat etmesine 82 yurttaşımızın ise yaralanmasına neden oldu.

 

İstiklal caddesinde bir banka bombalı paketi bırakıp olay yerinden hızla uzaklaşan kadın terörist ise patlama sonrası emniyet güçlerince yakalandı ve teröristin  PKK/YPG’den aldığı talimat sonrası Afrin’den Türkiye’ye girdiği ve kanlı saldırıyı  gerçekleştirdiği iddia ediliyor ve tüm güvenlik uzmanları terör saldırısının  ardında başta ABD/CIA olmak üzere kimi Türkiye düşmanı ülke yönetimleri ile istihbarat örgütlerinin olduğuna dikkat çekiyor. Ancak, hemen hiç kimse gerçekleşen terör saldırısının sürpriz olduğunu iddia etmediği gibi bir anlamda saldırıyı doğal kabul ediyor.

 

Neden ve niçin?

 

Çünkü, biz öylesine ülke içerisinde anlamsız  ve kısır siyasi polemikler içerisine saplandık ki, burnumuzun ucunun farkında değiliz. Ülkemizin uluslararası vizyonunun, rolünün, ülke olarak başardıklarımızın  başta Küresel Efendiler için ne anlam ifade ettiğini anlamakta güçlük çekiyoruz. Oysa ki, onlar ülkenin yükselişi ve güçlenmesi yanı sıra hemen her şeyin farkında oldukları için köpeklerini üzerimize salıyorlar. Bakmayın siz, içeride birilerinin ‘yandık-bittik-çöktük’ teranelerine..!

 

Ülkemiz emperyalist Batı’nın bağımlılık zincirlerini kırdıkça, bağımsız ve egemen bir ülke olarak yoluna devam ettikçe bu ve benzeri ajan ve terörist faaliyetlerin, saldırıların  hedefi olacaktır. C.başkanlığı ve genel seçimler öncesi de bu provakatif kışkırtmalar, ajan ve terörist faaliyetler ve saldırıların artması da güçlü bir olasıdır. Onun içindir ki devlet devletliğini ve millette milletliğini en iyi şekilde yerine getirerek, ulusal birlik ve beraberliğini, dayanışmasını  daha da güçlendirip kurulu tuzakları bozup, yoluna güven ve huzur içerisinde devam  etmelidir.

 

Bandırma SonKurşun ve Gönen GÜRSES gazetesi olarak, İstanbul’da gerçekleşen saldırıyı lanetliyor, yaşamını kaybetmiş yurttaşlarımıza  Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve ülkemize baş sağlığı, yaralı yurttaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Arıcan:, Neden, ve, niçin, mi!?,
Yorumlar
Haber Yazılımı