ATAK, "DEMOKRASİ MÜCADELEMİZDE KADINLARIMIZLA OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ"
Haber
08 Mart 2023 - Çarşamba 16:17 Bu haber 1498 kez okundu
 
ATAK, "DEMOKRASİ MÜCADELEMİZDE KADINLARIMIZLA OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ"
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun resmi olarak açıklanması noktasında Ankara’da heyecanlı saatler yaşanırken, CHP İl ve ilçe örgütleri Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, partililer, CHP’li belediye başkanları, meclis üyeleri ve millet ittifakı bileşenleri Ankara’ya akın ettiler.. CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, meclis üyeleri Fatma Sibel Karabacakoğlu, Av.Merve Polat, geçmiş dönem CHP Balıkesir milletvekili Av.Namık Havutça, partililer de Ankara’da hazır bulunarak, Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdi.
Manşet Haberi
ATAK,

 

"BUGÜNDEN İTİBAREN OMUZLARIMIZDA 84 MİLYONUN SORUMLULUĞU VAR"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun resmi olarak açıklanması noktasında Ankara’da heyecanlı saatler yaşanırken, CHP İl ve ilçe örgütleri Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, partililer, CHP’li belediye başkanları, meclis üyeleri ve millet ittifakı bileşenleri Ankara’ya akın ettiler.. CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, meclis üyeleri Fatma Sibel Karabacakoğlu, Av.Merve Polat, geçmiş dönem CHP Balıkesir milletvekili Av.Namık Havutça, partililer de Ankara’da hazır bulunarak,  Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdi.

CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak değerlendirmelerde bulunarak yaptığı açıklamada,”Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için tüm partilileri seçim döneminde omuz omuza çalışmaya davet ediyorum. Bugünden itibaren omuzlarımızda 84 milyonun sorumluluğu var. Bu bilinçle çalışmalarımıza hız vereceğiz. Millet ittifakını oluşturan siyasi partilerle alanlarda olacağız. Kazanmak adına birleşerek tüm örgütümüzle birlikte hareket edeceğiz. Cumhuriyeti kuran parti olarak Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da üstlendiğimiz bu görevin bilincindeyiz.Her bir partilimizin görev beklemeden bu mücadeleye katılacağından şüphemiz yok. 2023 Genel seçimlerinde Cumhurbaşkanlığını kazanarak mecliste de çoğunluğu kazanarak, Parlamenter Sisteme, Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu Demokrasiye hep birlikte ulaşacağız. Seçim çalışmalarımızı mahalle  temsilcilerimizin önderliğinde mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşarak, çalınmadık kapı bırakmayarak gerçekleştireceğiz.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle de bu anlamlı günde Emeği tartışılmaz tüm kadınlarımızın Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum ve kadınlarımızı, gençlerimizi ve her bir partilimizi, Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkarak, bu Demokrasi mücadelemizde omuz omuza çalışmaya, destek olmaya davet ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ATAK,, "DEMOKRASİ, MÜCADELEMİZDE, KADINLARIMIZLA, OMUZ, OMUZA, ÇALIŞACAĞIZ",
Yorumlar
Haber Yazılımı