BANDIRMA BELEDİYESİ’NİN HAKLI GURURU
Haber
29 Ağustos 2023 - Salı 22:07 Bu haber 1919 kez okundu
 
BANDIRMA BELEDİYESİ’NİN HAKLI GURURU
Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun'un öncülüğünde modern ve nitelikli bir yapıya kavuşan Destek Eğitim Kurs Merkezi, Üniversiteye yerleştirdiği öğrencileriyle Gurur Tablosunu oluşturdu. Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun bu başarıdan ve sonuçlardan gurur duyduğunu belirterek, “LGS (Lise)deki başarımıza, YKS(Üniversite)deki gurur tablomuz eklendi. Genç kardeşlerimiz ve Çocuklarımız için son derece önemsediğim Destek Eğitim Kurs Merkezinde çocuklarımız ve gençlerimiz hiçbir ücret ödemeden eğitim aldılar, profesyonel kadroyla sınavlara hazırlandılar ve başardılar. İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayacak olan bu yapı aynı zamanda bu ülkenin yarınlarına yön verecektir."dedi.
Manşet Haberi
BANDIRMA BELEDİYESİ’NİN HAKLI GURURU

 Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun'un öncülüğünde modern ve nitelikli bir yapıya kavuşan Destek Eğitim Kurs Merkezi, Üniversiteye yerleştirdiği öğrencileriyle Gurur Tablosunu oluşturdu. Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun bu başarıdan ve sonuçlardan gurur duyduğunu belirterek,  “LGS (Lise)deki başarımıza, YKS(Üniversite)deki gurur tablomuz eklendi.  Genç kardeşlerimiz ve Çocuklarımız için son derece önemsediğim Destek Eğitim Kurs Merkezinde çocuklarımız ve gençlerimiz hiçbir ücret ödemeden eğitim aldılar, profesyonel kadroyla sınavlara hazırlandılar ve başardılar. İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayacak olan bu yapı aynı zamanda bu ülkenin yarınlarına yön verecektir."dedi.

 

Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun’un bu şehrin çocukları ve gençleri için vermiş olduğu öncelikli vaatlerden biri olan "Destek Eğitim Kurs Merkezi". Çocukları ve gençlerin sağlıklı, modern ortamlarda, donanımlı eğitim kadrosuyla tamamen ücretsiz bir şekilde eğitim almasına imkân sağladı. “Destek Eğitim Kurs Merkezi” aynı zamanda eğitim sistemi içerisinde de farkındalık yaratmayı başardı. Belediye Başkanı  Tosun’un, ‘insan odaklı sosyal belediyecilik’ şiarıyla yola çıkıp, ‘eğitimde fırsat eşitliği’ ilkesiyle kapılarını açtığı ve tamamen ücretsiz olan Eğitim Destek Kurs Merkezi, öğrencilerine verdiği eğitimle Fen Bilimlerinden, Sosyal Bilimlere, Mühendislik fakültelerinden Ana Bilim Dallarına kadar Ünversitelere bir çok öğrenci yerleştirdi.

 

Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun bu başarıdan ve sonuçlardan gurur duyduğunu belirterek,  “LGS (Lise)deki başarımıza, YKS(Üniversite)deki gurur tablomuz eklendi.  Genç kardeşlerimiz ve Çocuklarımız için son derece önemsediğim Destek Eğitim Kurs Merkezinde çocuklarımız ve gençlerimiz hiçbir ücret ödemeden eğitim aldılar, profesyonel kadroyla sınavlara hazırlandılar ve başardılar. İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayacak olan bu yapı aynı zamanda bu ülkenin yarınlarına yön verecektir. Bir çok Anadolu Lisesi ve Fen Liselerini kazanan öğrencilerimiz olduğu gibi Üniversitelerin Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Uçak Teknolojisi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Sosyoloji Bölümü, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Coğrafya Bölümü, Maliye Bölümü, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği, Kamu yönetimi Bölümü….vs. İstanbul Medipol Üniversitesi yanı sıra, Ankara Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Karadeniz Teknik, Çanakkale 18Mart, Trakya Üniversitesi, Bursa Uludağ, Manisa Celal Bayar, Bandırma, Balıkesir….vs. genç kardeşlerime Üniversite hayatlarında sonsuz başarılar diliyorum. Yolları açık olsun. Bu en güzel gurur, en güzel mutluluktur bizim için” dedi.

 

“Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde” öğrencilere; matematik, İngilizce, din kültürü ve ahlak bilgisi, inkılap tarihi dersleri verilirken, Lise öğrencileri için; Türkçe, Türk dili ve edebiyatı, tarih matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya dersleri eğitimi veriliyor. Ayrıca 12. sınıf ve mezun öğrencilere de üniversiteye hazırlık kursları veriliyor. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BANDIRMA, BELEDİYESİ’NİN, HAKLI, GURURU,
Yorumlar
Haber Yazılımı