Bandırma Ticaret Borsası’nda CAN TAN Dönemi
Haber
05 Ekim 2022 - Çarşamba 16:18 Bu haber 2033 kez okundu
 
Bandırma Ticaret Borsası’nda CAN TAN Dönemi
Bandırma Ticaret Borsası’nın seçimli olağan genel kurulu Borsa Toplantı Salonunda yapıldı. Tek liste halinde girilen seçimleri Can Tan ve ekibi kazandı.
Bandırma Haberi
Bandırma Ticaret Borsası’nda CAN TAN Dönemi

Bandırma Ticaret Borsası’nın seçimli olağan genel kurulu Borsa Toplantı Salonunda yapıldı. Tek liste halinde girilen seçimleri Can Tan ve ekibi kazandı. Seçim sonuçlarını gazetemize değerlendiren Can Tan “Seçim ve seçim sürecindeki katkılarından dolayı tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Çok güzel bir seçim oldu. Umarım bize bu görev süresince yapacaklarımız için enerji ve motivasyon olur. Hep birlikte ekip arkadaşlarımızla birlikte güzel hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum ”dedi.

-Tan iddialı başladı
Bandırma Ticaret Borsası’nın ülkemiz borsaları arasında iyi bir yere sahip olduğunun altını çizen Tan “Önceki Borsamız yöneticileri önemli çalışmalara imza attılar. Bu başarı bizlerin omuzlarına yeni sorumluluklar yüklemiştir. Borsamızın mevcut olan başarı grafiğini hep birlikte daha iyi yerlere taşımak öncelikli görevlerimizdendir. Ben ve ekip arkadaşlarım bunu yapacak enerji ve motivasyona sahipler. Bundan sonraki dönemde Borsanın başarısı için mücadelemiz artarak devam edecek” ifadesini kullandı.

Haber: Mustafa Yamaner

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bandırma, Ticaret, Borsası’nda, CAN, TAN, Dönemi,
Yorumlar
Haber Yazılımı